Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Convoi
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Convoi
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Convoi
tt. Vasumweg 218
1033SJ Amsterdam

tel: 020-4930682

Extra informatie

Verhuisbedrijf Convoi uit Amsterdam is dé specialist met als kernactiviteiten Industrieverhuizingen en Projectverhuizingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en Convoi heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, India en Slowakije. Vanuit deze vestigingen werken 300 vakmensen aan de meest uiteenlopende verhuizingen. Dit houdt in dat Convoi in staat is bedrijven, kantoren, instellingen en productiefaciliteiten compleet te verhuizen. Lokaal, regionaal of internationaal. Kijk bij Convoi als wereldspeler waar over de hele wereld reeds projecten zijn uitgevoerd.
Iedere verhuizing en verplaatsing is maatwerk en vergt voorbereiding, inzicht en flexibiliteit. Door de combinatie van know-how en ervaring is Convoi als geen ander in staat grote en/of complexe verhuisopdrachten op professionele wijze volgens planning en binnen budget uit te voeren. Dit alles met eigen mensen en eigen materieel.