Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Albers Euromovers
Alkmaar
Terug naar verhuisbedrijven in Alkmaar


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Albers Euromovers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Albers Euromovers
Laanenderweg 57
1812PW Alkmaar

tel: 072-5401701

Extra informatie

Verhuisbedrijf Albers Euromovers uit Alkmaar verhuist bedrijven, kantoren, (grote) instellingen en woningen. Vanuit ons specialisme loodsen wij klanten door het gehele verhuisproces. Bij ons weet u zeker dat het goed is. Verhuisbedrijf Albers Euromovers beschikt over alle belangrijke (kwaliteit)certificeringen.
Erkend verhuisbedrijf en dienstverlener
Verhuisbedrijf Albers Euromovers uit Alkmaar is dienstverlener. En doet veel meer dan alleen verhuizen. Met name voor de zakelijke markt levert Verhuisbedrijf Albers Euromovers zeer specifieke producten en diensten, zoals een web-omgeving voor het online beheer van opgeslagen goederen. Samen met Zorgnetwerk Noord-Holland staat Verhuisbedrijf Albers Euromovers uit Alkmaar aan de basis van "De Zorgverhuizer" , een volledig nieuw concept in de regio. Verhuisbedrijf Albers Euromovers is Erkend Verhuisbedrijf.

Groen en duurzaam verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Albers Euromovers heeft groenbewust, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Het bedrijf opereert vanuit de regio Alkmaar, maar werkt via het Euromovers-verband nationaal en internationaal. In de regio Waterland is ons bedrijf vertegenwoordigd via dochteronderneming Klaas Meijer Verhuizingen .

Alkmaar | Noord-Holland
Onze basis is Alkmaar | Noord-Holland. Ons werkgebied is geconcentreerd in Noord-Holland rond Alkmaar. Wilt u verhuizen van of naar Alkmaar, Heiloo, Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Schermer, Langedijk of Schagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. En voor we het vergeten: daarbuiten ook.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Verhuizingen bedrijven/overheid
  • Verhuizen binnenland/internationaal
  • Opslag
  • Bijzondere verhuizing of transport
  • Facility manager