Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Albers Euromovers
Alkmaar
Terug naar verhuisbedrijven in Alkmaar


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Albers Euromovers
Laanenderweg 57
1812PW Alkmaar

tel: 072-5401701

Extra informatie

Albers Euromovers in Alkmaar opereert op de zakelijke en particuliere verhuismarkt in Noord-Holland. Onder het motto ‘verhuizen zonder zorgen’ levert Albers Euromovers een onderscheidend en breed pakket aan aanvullende diensten, van opslag en ICT-services tot online voorraadbeheer en een handyman. Het brede dienstenpakket creëert waarde voor de klant, die – naar wens en behoefte – van A tot Z wordt ontzorgd.
Albers Euromovers beschikt over alle relevante (kwaliteit)certificeringen en heeft groenbewust, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Via het internationale Euromovers-samenwerkingsverband is Albers Euromovers uitstekend in staat verhuizingen naar het buitenland, in het buitenland of terug naar Nederland te begeleiden.
Kwaliteit maakt het verschil.

Euromovers Nederland bv maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in geheel Europa, de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd, zodat ook bij uw bedrijf in de buurt een Euromover vestiging te vinden is.
De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen.Met Euromovers is er altijd een bedrijf dat uw lokale situatie kent, maar ook een bedrijf dat bekend is met de situatie waar naar toe verhuisd wordt.
Het voordeel van Euromovers is dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend zijn Euromovers Erkende Verhuizers. En met Euromovers is er altijd een bedrijf bij u in de buurt dat uw lokale situatie kent.Verhuist u naar het buitenland? Dan heeft u met Euromovers een hele zorg minder. Door het internationale netwerk staan wij u waar dan ook ter wereld bij met onze lokale experts.

Leden van Euromovers staan onder voortdurend toezicht van kwaliteitscontrole. Alle Euromovers zijn lid van de Organisatie van Erkende Verhuizers. Ze voldoen aan de ISO 9001:2008 norm , beschikken allen over het VCA certificaat en staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De kwaliteit, financiële stabiliteit en toegevoegde waarde wordt gewaarborgd door het interne controlesysteem dat jaarlijks gemonitord wordt.
Het selectiebeleid van Euromovers is er op gericht dat de activiteiten en specialiteiten van de individuele groepsleden complementair aan elkaar zijn. Hierdoor is een unieke formule ontstaan met een potentieel dat aan alle mogelijke wensen van de klanten voldoet. Dit maakt Euromovers tot een partner bij uitstek voor omvangrijke "corporate accounts'.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Verhuizingen bedrijven/overheid
  • Verhuizen binnenland/internationaal
  • Opslag
  • Bijzondere verhuizing of transport
  • Facility manager