Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Kuiper
Almelo
Terug naar verhuisbedrijven in Almelo


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Kuiper
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Kuiper
Postbus 301
7600 AH Almelo

tel: 0546 - 813303

Extra informatie

Kuiper Verhuizingen maakt deel uit van de "Erkende Verhuizers", een predikaat dat de klant extra zekerheid verschaft over de geboden kwaliteit. Daarnaast is ons bedrijf gecertificeerd volgens de ISO-9001 norm.
Indien u enkel de assistentie van een paar sterke verhuizers met een verhuiswagen wenst, kunt u gebruik maken van onze "low budget verhuizingen". Wij komen dan niet langs voor het maken van een afspraak, maar u huurt ons op nacalculatie.
Indien u uw huis verkocht heeft en de nieuwe eigenaar wil hierin sneller dan dat u in uw nieuwe woning kunt, dient u een tijdelijke (vakantie)woning te betrekken. Uiteraard moet op dat moment uw inboedel tijdelijk elders worden opgeslagen. Speciaal hiervoor beschikt Kuiper Verhuizingen over een verwarmde en beveiligde opslagruimte met uitermate geschikte houten liftvans. Ook zijn wij in het bezit van zeecontainers. Wij komen dan met de container op de auto bij u voor de deur en pakken hierin uw inboedel. De container komt vervolgens in onze opslagloods te staan!

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Low Budget verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Inboedelopslag
  • Verzekeringen