Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Pot
Apeldoorn
Terug naar verhuisbedrijven in Apeldoorn


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Pot
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Pot
Prinsenweide 2b
7317 BB Apeldoorn

tel: 055-3603736

Extra informatie

Verhuisbedrijf Pot uit Apeldoorn heeft jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen. Ons uitgangspunt is kwaliteit. Wij werken met gediplomeerde verhuizers en een strakke planning die wij met u afstemmen. Daarom komen wij graag van tevoren bij u langs om alles door te spreken.
Als Erkende Verhuizer hebben wij de materialen en de ervaring in huis om u met de grootste zorgvuldigheid te verhuizen. Naast het in- en uitpakken van uw inboedel halen wij de grote meubelstukken eerst uit elkaar en monteren wij het weer in uw nieuwe woning. Voor elk object hebben we de beschikking over speciaal verpakkingsmateriaal, speciale laadbakken, giraffe-liften en luchtgeveerde wagens.
Gaat u emigreren? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij verzorgen uw hele verhuizing door de lucht, over water of over land. Als lid van de Europese Fedemac organisatie hebben wij een uitstekend netwerk door heel Europa. Ook Intercontinentaal hebben wij een goed netwerk en ervaring.