Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Visser
Bolsward
Terug naar verhuisbedrijven in Bolsward


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Visser
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Visser
De Marne 239
8701 MH Bolsward

tel: 0515-575666

Extra informatie

In de achter ons liggende decennia is Visser Transport Bolsward (VTB) uitgegroeid tot een vervoersonderneming die zich heeft gespecialiseerd in de distributie van bouwmaterialen en andere goederen, gekoelde- en diepvriesladingen en verhuizingen.
Het wagenpark kan flexibel worden ingezet en daarmee zijn wij in staat u een breed pallet aan diensten aan te bieden.
Ons personeel bestaat uit een team gemotiveerde, intern opgeleide mensen, die in staat zijn uw goederen met zorg en aandacht te behandelen.

Vanuit ons kantoor aan de Marne 239 is Gjalt Visser belast met de dagelijkse leiding.
Onze planningafdeling is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Verhuizingen

Verhuizen - Visser Transporten Bolsward (VTB)Binnen onze verhuisafdeling zijn mensen werkzaam die intern zijn opgeleid. Wij staan garant voor een gemotiveerd, enthousiast en stressbestendig team dat uw waardevolle materialen met zorg zal behandelen.

Door de inzet van het juiste materiaal, zoals opslagkisten, verpakkingsmaterialen, rolcontainers, karren, ladderliften, meeneemheftrucks of een kraan voor zware goederen, zijn wij in staat uw verhuizing, waaronder projectverhuizingen, tot volle tevredenheid uit te voeren.
Ons werkterrein is in de loop der jaren uitgebreid tot buiten Nederland en daarmee zijn wij actief in landen als België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland. Ook voor andere bestemmingen zijn wij u graag van dienst.

Binnen een verhuizing zijn een aantal opties mogelijk:
Particulier compleet:

Verhuizen - Visser Transporten Bolsward (VTB)De werkzaamheden bestaan uit het totaal verzorgen van een verhuizing, waarbij alles wordt ingepakt door de inpakploeg. De verhuizing wordt dan meestal de volgende dag verzorgd. De daaropvolgende dag wordt alles weer uitgepakt en op zijn plaats gezet overeenkomstig uw wensen. Afhankelijk van de grootte van de inboedel kan alles ook in één dag plaats vinden.
Particulier:

De cliënt pakt alles zelf in, in de door ons geleverde verhuisdozen. De verhuizing wordt door ons verhuisbedrijf gedaan. Het monteren en demonteren van de kasten gebeurt in overleg en volgens afspraak.
Particulier zelf:

De verhuizing wordt door de cliënt zelf gedaan. De klant laadt zelf de goederen in een container die ter beschikking wordt gesteld. De volgende dag wordt de container bij de nieuwe woning neergezet. De klant kan de container zelf uitladen en de goederen in de nieuwe woning plaatsen.
De kosten voor deze optie worden bepaald op basis van de containerhuur en het aantal gereden kilometers.
Inboedelopslag:

Verhuizen - Visser Transporten Bolsward (VTB)Deze optie wordt vaak toegepast in de situatie waarin de nieuwe woning nog niet klaar is en de oude woning op korte termijn verlaten moet worden. De goederen kunnen in de tussenliggende periode worden opgeslagen in stofvrije kisten met een inhoud van 6 m3 of 8 m3 in onze verwarmde opslaghal.
Onze medewerkers laden uw goederen (verpakt in noppenfolie) in de kisten. De kisten vervoeren wij naar onze opslagloods. Wanneer de nieuwe woning gereed is worden de kisten uit de opslagloods gehaald en naar de nieuwe woning vervoerd, alwaar de goederen door onze medewerkers worden uitgeladen.
De kosten voor deze optie bestaan uit de verhuizing van de oude woning naar de opslaghal, van de opslaghal naar de nieuwe woning en de opslag van de kisten in de hal.
Uiteraard is het ook mogelijk dat U zelf de goederen in de stofvrije kisten laadt.
Inpakken:

Bij deze optie worden de goederen ingepakt door de medewerkers van onze inpakploeg.
Deze optie wordt vaak toegepast voor het inpakken van kostbare goederen en/of het vervoergereed maken van dure meubelen.
Internationale verhuizingen / emigratie:

Deze optie is gelijk aan ‘Particulier compleet’, echter door het grensoverschreidende karakter moeten (met name buiten de EEG) transportdocumenten worden aangemaakt.
Piano- en vleugelvervoer:

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vervoer van uw kostbare piano of (concert)vleugel. Wij beschikken over een ruim assortiment specifieke gereedschappen om uw instrument overal te kunnen plaatsen. Het vervoer vindt plaats in geconditioneerde wagens.