Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Gebr vd Berg
Breda
Terug naar verhuisbedrijven in Breda


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Gebr vd Berg
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Gebr vd Berg
Takkebijsters 10
4817BL Breda

tel: 076-5715580

Extra informatie

Welkom bij UTS Van den Berg Verhuizingen BV
UTS van den Berg Verhuizingen BV is als Gebr. van den Berg Verhuizingen opgericht in 1910 in Breda. Vanaf het begin staat ons verhuisbedrijf bekend om zijn kwaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid en is daardoor uitgegroeid tot één van de meest complete verhuisbedrijven in Nederland. UTS van den Berg Verhuizingen BV is actief op zowel de particuliere, de zakelijke als de internationale markt.
Met vele particulieren, bedrijven en instellingen is een jarenlange vertrouwensrelatie ontstaan. Lidmaatschap van en samenwerking met diverse verhuis- en vakorganisaties biedt de mogelijkheid tot perfectie van professionele service op het hoogste niveau zowel nationaal als internationaal. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een bedrijfsverhuizing, een internationale verhuizing, inboedelopslag of archiefopslag, bij UTS Van den Berg Verhuizingen BV bent u aOfferteAanvragenan het juiste adres!

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Opslag van inboedels
  • Opslag en beheer archieven
  • Kantoor - en projectverhuizingen
  • Verzorging van douaneformaliteiten