Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf BANIS
Bussum
Terug naar verhuisbedrijven in Bussum


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf BANIS
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf BANIS
Oosteinde 3
1401VN Bussum

tel: 035-6913231

Extra informatie

Wanneer u gaat verhuizen is de keuze van een goede verhuizer erg belangrijk. Met Verhuisbedrijf BANIS te Bussum kiest u voor een erkend verhuisbedrijf waar betrouwbaarheid, kwaliteit en service al meer dan 100 jaar centraal staan. In het dorpscafé aan de Kerkstraat te Bussum verdiende voorvader Verhuisbedrijf BANIS zijn brood. Zijn zoon Gerrit vond daar niet genoeg voldoening in en ging daarnaast spullen vervoeren voor klanten. In eerste instantie met de hondenkar en later met paard en wagen. Dit was de basis van het huidige BANIS Verhuizingen. Jaap, de oudste zoon van Gerrit, nam het bedrijf over. Hij zette zijn tomeloze energie, creativiteit en technisch vernuft in om het verhuisbedrijf verder te ontwikkelen en oplossingen te bedenken voor nieuwe situaties. Zo bouwde Jaap containers van 20 m3 voor opslag, de voorlopers van de huidige gebruikte 20 foot zeecontainers. Hij bedacht en maakte zelf oplossingen voor het op de auto kunnen zetten van die 20 m3 containers en het intern verrijden ervan.

Specialiteit
  • Verhuizingen binnen Nederland
  • Verhuizingen Internationaal