Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Joh van Buuren & Zn
Delft
Terug naar verhuisbedrijven in Delft


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Joh van Buuren & Zn
Lagosweg 63
2622CZ Delft

tel: 015-2565544

Extra informatie

Verhuisbedrijf Joh van Buuren & Zn uit Delft is een verhuisbedrijf met karakter, gevestigd in Delft, dat zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van verhuizingen in alle vormen. U kunt uw inboedel/bedrijfsinventaris vakkundig laten overbrengen naar uw nieuwe locatie, binnen Nederland of naar ieder ander land, waar ook ter wereld. Alles volgens een strak geleide tijdsplanning, zodat u vooraf weet hoelang het oponthoud van de verhuizing duurt. Als een archiefinventaris tot uw bedrijfshuishouding behoort zijn wij in staat dit accuraat en op volgorde te verhuizen. Als u de inhoud van de kasten en bureau's wilt laten in- en uitpakken wilt laten uitvoeren, doen wij dit voor u op efficiënte wijze in korte tijd.
Wij zijn op de hoogte met bijna alle merken kantoormeubilair, zodat u ook het sleutelwerk aan ons kunt overlaten. Als u nog niet in staat bent uw nieuwe locatie direct te betrekken kan Joh. van Buuren zorgen voor opslagruimte. Elke verhuizing heeft zo zijn eigen specifieke wensen en zijn geen twee verhuizingen hetzelfde. Een verhuizing begint daarom al bij het taxatiebezoek door een medewerker van het verhuisbedrijf, bij u thuis of op het werk. U kunt ook informatie vragen over onze tarieven naar overzeese gebieden. Ook hier kunnen wij groupage-transporten uitvoeren. Naar alle werelddelen.
Service tot in huis. Verhuisbedrijf Joh van Buuren & Zn uit Delft bestaat sinds 1905. Reeds 95 jaar serviceverlenend in verhuizingen. Altijd met het modernste materiaal, al bestond dat vroeger uit paard en wagen en vrachtwagens met houten wielen. Kortom Van Buuren is trots op z'n verleden, maar ook op het heden en de toekomst.

Verhuizen wordt een feestje
Verhuizen doe je niet elke dag. Wij wel. Het is ons werk en dat doen we met passie. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor uw verhuizing, of die nu klein of groot is, particulier of zakelijk, binnen Nederland of daarbuiten. Joh. Van Buuren en Zn is een internationale verhuisonderneming met ruim een eeuw verhuiservaring.

Wat oprichter Johannes van Buuren in 1905 met paard en wagen begon in de binnenstad van Delft is uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde verhuisondernemingen in ons land: Joh. Van Buuren en Zn. Het bedrijf is gevestigd in een gloednieuw pand aan de Lagosweg in Delft, met een hal van 1850 m2 die ruimte biedt aan 850 opslagcontainers. De broers Chris en John van Buuren runnen, samen met hun medewerkers, een groot, modern, ISO en VCA gecertificeerd verhuisbedrijf. Geen detail, hoe klein ook, wordt door ons over het hoofd gezien.
Wij werken met gediplomeerde verhuizers en het modernste materiaal om uw verhuizing zo optimaal mogelijk te laten verlopen. U kunt met een gerust hart uw complete verhuizing aan ons overlaten. Van de taxatie en de offerte tot en met de montage van uw dierbare antieke slaapkamerkast. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen.

Kunt u uw inboedel niet direct kwijt in de nieuwe woning of bent u aan het verbouwen en wilt u uw inboedel tijdelijk veilig opslaan? Informeert u dan naar onze opslagmogelijkheden.
Mondial Movers

Om u nóg meer service te kunnen bieden zijn wij aangesloten bij Mondial Movers, een landelijk netwerk van Erkende Verhuizers. Door de onderlinge samenwerking tussen de 21 aangesloten verhuisbedrijven zijn wij in staat u diverse voordelen te bieden. Zo kunnen verhuizers en materialen optimaal worden ingezet. Ook biedt Mondial Movers cursussen aan voor verhuizers en managers in deze branche. Zo blijven we met z’n allen scherp en up to date. En u hebt de garantie dat u terug kunt kijken op een geslaagde verhuizing.
Wilt u óók een zorgeloze verhuizing?

Bekijk voor meer informatie de verschillende onderwerpen op deze website, bel of e-mail voor een vrijblijvende taxatie of offerte met Joh. Van Buuren en Zn, telefoon 015 - 256 55 44. Wij informeren u graag en vakkundig over de verschillende manieren waarop u van onze verhuisdiensten gebruik kunt maken.

Specialiteit
  • Verhuisbedrijf particulieren
  • Bedrijven verhuizingen in alle vormen
  • Verhuizing inboedel
  • Verhuizing bedrijfsinventaris
  • Wereldwijde verhuizingen
  • Opslag
  • Groupage
  • Verhuizing archief
  • Overzeese verhuizingen
  • Verhuizing antiek