Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf A Strang & Zonen
Den Bosch
Terug naar verhuisbedrijven in Den Bosch


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf A Strang & Zonen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf A Strang & Zonen
De Meerheuvel 23
5221EA Den Bosch

tel: 073-6312685

Extra informatie

Het verhuisbedrijf met een ouderwetse service. Hoe prettig kan het zijn om in de stress van een verhuizing terug te kunnen vallen op betrouwbaarheid en vakkundigheid? Zonder direct op te willen scheppen, durven wij te zeggen dat we dat imago in de loop van de tijd hebben opgebouwd.
Mondial Eduard Strang verhuizing maakt deel uit van Mondial Movers. De verhuisgroep van 21 Erkende Verhuizers met 26 vestigingen verspreid over Nederland is een zeer actieve club. Het gezamenlijk hoofdkantoor zet zich actief in om o.a. landelijke aanbestedingen te verwerven en coördinatie en ondersteuning te geven bij de uitvoering hiervan. Alle aangesloten verhuisbedrijven hebben wel gekozen voor een eenduidige uitstraling, zonder eigen bedrijfsidentiteit en specialisme te verliezen. Mondial Movers is zelf actief lid van The European Moving Group en van Office Moving Alliance.