Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Vosmeijer & Bruger
Deventer
Terug naar verhuisbedrijven in Deventer


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Vosmeijer & Bruger
Postbus 348
7400 AH Deventer

tel: 0570-622703

Laten verhuizen

Bij Verhuisbedrijf Vosmeijer & Bruger uit Deventer bent u aan het juiste adres voor complete verhuizingen. Al naar gelang uw wens kunnen wij alles voor u in,- en desgewenst ook uitpakken. Ook is het mogelijk om bedden, kasten en ander groot meubilair voor u te demonteren.

Verhuisadviseur
Indien wij in opdracht van u een complete verhuizing uitvoeren, dan komt een van onze verhuisadviseurs van tevoren bij u op bezoek. Spreekt alles met u door, inventariseert het geheel en bespreekt of u de kleine artikelen zelf in dozen pakt. De datum en het tijdstip van de verhuizing worden in overleg met u vastgesteld. Ook spreken wij een vast bedrag met u af waarvoor wij de gehele verhuizing uitvoeren.

Hoe gaat het in zijn werk
Op de dag van de verhuizing komen wij met een grote verhuiswagen en verhuisvakmensen.

De verhuiswagen is standaard gevuld met dekens, steekwagen, beschermhoezen voor meubels en extra dozen. Uw eigendommen worden ingeladen en naar uw nieuwe woning vervoerd. Daar wordt alles neergezet waar u dat wilt, en worden zonodig de meubels weer in elkaar gezet. Nadat alle spullen zijn uitgepakt, worden de lege dozen weer door ons afgehaald.