Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Van HEES Verhuizingen Dordrecht
Dordrecht
Terug naar verhuisbedrijven in Dordrecht


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan HEES Verhuizingen Dordrecht
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Van HEES Verhuizingen Dordrecht
Blekersdijk 35- magazijn op 38B
3311LC Dordrecht

tel: 078-6142573

Extra informatie

Van Hees Verhuizingen, opgericht in april 1944 in het laatste oorlogsjaar, door TH.J.P.van HEES, op de Dubbeldamseweg 17 te Dordrecht. Zo’n 150 meter van de huidige locatie.
In het begin als bevrachtingkantoor, reisbureau en verzekeringskantoor.
In 1960 werd door zijn oudste zoon C.M.F. van HEES, van HEES ELEKTROTECHNIEK opgericht, waarna ook zijn jongste broer Th.J.W. van HEES erbij kwam om vervolgens vele Dordtse huishoudens van veilige elektrotechnische installaties en toestellen te voorzien.

De in 1960 geboren zoon van C.M.F. van HEES, Rudi van HEES, was reeds vanaf ca 1972 actief betrokken bij de zaak en na zijn dienstbetrekking bij de Koninklijk Marechaussee in Rotterdam in 1982 begon hij met de eerste transporten en verhuizingen zowel in Dordrecht als verre buitenlandse bestemmingen.
Mede vanwege zijn reislust , onvermoeibaar gedrag, organisatietalent & een 6- talenknobbel trok het buitenland en andere culturen hem meer aan dan de overname van het familiebedrijf.

Na diverse ervaringen in Oostenrijk, Spanje en Afrika heeft Rudi van HEES ook veel ervaring opgedaan als accountmanager BENELUX in diverse sectoren zoals; onroerendgoedsector, carwashsector en de industriële reinigingsproducten van sc Johnson.
De inmiddels naar Spanje geëmigreerde Rudi van HEES kwam terug naar Nederland toen zijn dochter Manuela van HEES geboren zou worden. Na de geboorte van Manuela heeft Rudi van HEES in Juli 2006 van HEES transport & handelsonderneming opgericht om zodoende vanuit Nederland, Adios Holanda verhuizingen te kunnen runnen.

De oprichter van Van Hees Verhuizingen, Rudi van HEES, is na terugkeer in Dordrecht Nederland gestart met verhuizingen op maat naar met name Spanje en Portugal. Al vlug bleek dat er ook een duidelijke behoefte was in de nabijheid van Dordrecht, mede door de gestage groei van Dordrecht en de vraag naar een professionele betaalbare verhuizer met persoonlijke aandacht en flexibiliteit