Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Bulstra
Drachten
Terug naar verhuisbedrijven in Drachten


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Bulstra
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Bulstra
De Bolder 65
9206AP Drachten

tel: 0512-510625

Extra informatie

Verhuisbedrijf Bulstra uit Drachten is sinds 1976 een verhuisbedrijf door een veranderde markt hebben wij ons echter volledig gericht op de distributie van stukgoederen. Zij kunnen uw verhuizing geheel of gedeeltelijk verzorgen voor zowel bedrijfsinstellingen als particulier. Verhuisbedrijf Bulstra maakt voor de distributie van kleine zendingen / pakketten gebruik van de TeamTrans. TeamTrans is een samenwerkingsverband tussen 15 zelfstandige ondernemers. Voor grote zendingen zoals pallets, kwetsbare en buitensporige goederen wordt gebruik gemaakt van rechtstreeks vervoer door middel van onze eigen wagens. Door de verscheidenheid in het wagenpark zijn wij in staat om goederen van diverse afmetingen te vervoeren binnen 24 uur. Aangezien er binnen de TeamTrans groep ook bedrijven internationaal actief zijn, kunnen wij tevens de distributie van uw goederen binnen europa verzorgen. Daarbij gaat het om het vervoer van pallets maar ook het vervoer van kleine pakketten kunnen wij voor u verzorgen. Tevens bestaat er de mogelijkheid zendingen voor een bepaald tijdstip te leveren, dit noemen wij tijdslevering of TeamTrans expres. Teamtrans is een samenwerkingsverband van 14 vervoerders, die verspreid door Nederland gevestigd zijn.
Het principe van de samenwerking is een dagelijkse uitwisseling van kleine zendingen waardoor ieder afzonderlijk lid een overnight-distributie door heel Nederland aan al zijn opdrachtgevers kan bieden, en dat zelfs voor hele kleine zendingen. Door de manier van samenwerken en de platte organisatie van Teamtrans kan dit transport ook tegen 'het juiste prijskaartje' aangeboden worden.

Specialiteit
  • Vakkundig in- en uitpakken van uw goederen
  • De- en montage van meubelen, bedden, verlichting, etc...
  • Inboedelopslag voor lange en korte tijd Distributie transport
  • Teamtrans Verhuizingen