Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Prinsen
Drachten
Terug naar verhuisbedrijven in Drachten


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Prinsen
Loswal 6
9206 AH Drachten

tel: 0512 - 515000

Extra informatie

Verhuisbedrijf Prinsen
Verhuisbedrijf Prinsen uit Drachten is een verhuisbedrijf, dat zich bezig houdt met alles op het gebied van verhuizen. Of het nou gaat om een particuliere verhuizing of om project verhuizingen bij bedrijven, Verhuisbedrijf Prinsen heeft er ervaring mee.
Veelzijdigheid en flexibiliteit

Verhuisbedrijf Prinsen staat bekend om zijn veelzijdigheid en flexibiliteit.
Op verhuisgebied is er veel mogelijk, particuliere verhuizingen (ook van en naar het buitenland), projectverhuizingen, distributie en transport, interne verhuizingen en inboedelopslag. Voor alles wat met verhuizen te maken heeft kan men terecht bij de onderneming.
Hoe het begon
De heer Prinsen begon zijn verhuisbedrijf in 1996. Het bedrijf begon met een kleine klantenkring, maar groeide al snel uit tot een verhuisbedrijf met een vast team van gediplomeerde verhuizers. Kwaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij Verhuisbedrijf Prinsen. Het handhaaft de oude vertrouwde aanpak met nieuwe inzichten.

“De Klant is Koning bij Verhuisbedrijf Prinsen”.

Verhuismateriaal
Verhuisbedrijf Prinsen beschikt over alle verhuismaterialen om uw verhuizing goed te laten verlopen. Omdat elke verhuizing anders is komen wij eerst langs voor opname van de inboedel en het bespreken van uw wensen.

Offerte verhuizen
Wat volgt is een geheel vrijblijvende offerte. Als de offerte u aanspreekt, dan kunnen de voorbereidingen van start gaan.

Inpakken
De verhuisdozen en het inpakmateriaal worden door ons aan u beschikbaar gesteld. De verhuizing zal precies zo verlopen als u wenst, of u nou zelf wilt inpakken, ons laten inpakken, zelf de- en monteren of ons laten de- en monteren, alles is mogelijk bij Verhuisbedrijf Prinsen.

Projectverhuizingen

Als allround verhuisbedrijf is Verhuisbedrijf Prinsen ook vaste verhuizer van vele bedrijven en instellingen in de regio. Als vaste verhuizer staan wij altijd klaar voor de klant.
Kantoor- en projectverhuizingen vragen om een goede voorbereiding en planning. Daarvoor wordt samen met u een verhuisplan opgezet. Voor een optimale verhuizing is het wenselijk, dat u al in een vroeg stadium contact op neemt.

Verhuisbedrijf Prinsen houdt zich bezig met alle activiteiten op het gebied van kantoor- en projectverhuizingen:
•Project verhuizingen
•Interne verhuizingen van kantoren
•Opslag van kantoormeubilair
• Archiefopslag

Opslag inboedel

Naast verhuizen biedt Verhuisbedrijf Prinsen ook de mogelijkheid uw inboedel op te slaan. Als u het huis al verkocht heeft of als de nieuwe woning nog niet klaar is of misschien bent u wel aan het verbouwen dan moet u ergens heen met uw inboedel. Voor het opslaan maken wij gebruik van opslagcontainers van 10m3, waar u op afspraak te allen tijde bij kan.
Deze containers bevinden zich in een opslagloods voorzien van klimaatbeheersing, inbraak– en brandbeveiliging.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw inboedel van de woning in de opslagcontainer te krijgen.
U kunt dit:
•Compleet door ons laten uitvoeren
(Uw inboedel wordt dan opgehaald en zorgvuldig in containers geplaatst)
•Zelf naar de opslagloods brengen
(dekens en inpakmateriaal staan tot uw beschikking)
Als u na bepaalde tijd uw inboedel weer uit de container wilt hebben kunt u dit: •Door het verhuisbedrijf laten uitvoeren
(Containers worden in de auto geladen en ter plekke bij u thuis gelost)
•Zelf uit de container halen en naar de des gewenste locatie brengen

Transport goederen

Naast het verhuizen kunt u ook bij Verhuisbedrijf Prinsen terecht voor transport van goederen.
Mocht u in de problemen komen, omdat u niet over de benodigde transportcapaciteit beschikt of dat u op piekmomenten transportcapaciteit tekort komt, dan kan Verhuisbedrijf Prinsen uitkomst bieden.

Wij zullen uw goederen passend binnen uw planning en met uiterste zorgvuldigheid bezorgen bij uw klanten.