Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf LCW Groningen
Groningen
Terug naar verhuisbedrijven in Groningen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf LCW Groningen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf LCW Groningen
Londenweg 10
9744TX Groningen

tel: 050-3667200

Extra informatie

Verhuisbedrijf LCW Groningen, uw logistiek specialist!
Logistiek Centrum Westpoort Groningen B.V. is al jaren actief in transport (met kooiaap), opslag en distributie, waarbij Verhuisbedrijf LCW Groningen voor zijn opdrachtgevers logistieke oplossingen op maat aanbiedt.
Een team van ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers staat dagelijks garant voor een goede afwerking van elke logistieke uitdaging.

Voor diverse opdrachtgevers uit geheel Nederland verzorgt LCW de logistiek. Zoals transport van levensmiddelen, interieurelementen, meubilair of bouwmaterialen. De opslag activiteiten vinden plaats vanuit Groningen en Baflo. In Groningen beschikken we over een logistiek centrum aan de snelweg A7 (afrit Westpoort) ten westen van de stad Groningen.
Transport

De chauffeurs van Verhuisbedrijf LCW Groningen verzorgen samen met de ervaren planners voor de juiste uitvoering van transportopdrachten. De chauffeurs zijn speciaal opgeleid voor transport van diverse soorten goederen, onder andere kwetsbare meubelen, bouwmaterialen, volume goederen en landbouwmachines. Daarnaast beschikt LCW over een diversiteit aan wagens voor passend transport. Zo beschikken we over volumewagens tot 115 m3, schuifzeilen opleggers, open opleggers, wielkuilenwagens, en maken we gebruik van kooiapen.
Opslag

Verhuisbedrijf LCW Groningen biedt ook de mogelijkheid tot opslag van producten in het logistiek centrum aan de A7 in Groningen en gekoelde opslag van producten in Baflo. Verhuisbedrijf LCW Groningen biedt voor ieder soort product de juiste manier van opslag en kan tevens van dienst zijn met het labelen, inpakken en orderpicken van uw goederen.
Distributie

Voor een aantal klanten verzorgt Verhuisbedrijf LCW Groningen de totaal distributie. Voor elk product en discipline heeft LCW een passende manier voor distributie, of het nu gaat om één doos of een complete lading.
Voor meer informatie kijkt u verder op onze website of kunt u contact opnemen via info@lcw.nl