Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Moonen
Heerlen
Terug naar verhuisbedrijven in Heerlen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Moonen
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Moonen
Postbus 5115
6401 GC Heerlen

tel: 045-5228240

Binnenlandse Verhuizingen, zowel lokaal als interlokaal

Moonen BV Verhuizingen uit Heerlen verhuist uw huisraad naar elke plek van bestemming in Nederland. Wij zijn uiteraard bekend met alle wet- en regelgeving op verhuisgebied die er in de verschillende landen bestaan.
Voordat u gaat verhuizen komt onze aquisiteur graag vrijblijvend bij u thuis om uw verhuizing tot in de details te bespreken. U wilt immers ook weten wat u van ons kunt verwachten. Woont u in een flat op de derde verdieping of in een vrijstaand huis? Heeft de flat een lift of moet er een verhuislift komen? Pakt u alles zelf in of wilt u alles laten inpakken? Veel vragen, waar een antwoord op gegeven moet worden. Pas dan, als alles duidelijk is, maakt onze aquisiteur met u een begroting.

Uw verhuizing wordt daarna op een zo economisch en veilig mogelijke wijze vervoerd. In- en uitpakken van kleingoed en breekbare artikelen, (de)montage van meubelen en het verzorgen van zaken die met uw verhuizing te maken hebben gebeuren helemaal zoals u dat zelf wilt.
U ziet, Moonen BV Verhuizingen kan u veel werk uit handen nemen. U gaat verhuizen naar een ander land of zelfs overzee?