Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Harry Vroomen
Kerkrade
Terug naar verhuisbedrijven in Kerkrade


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Harry Vroomen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Harry Vroomen
Rimburgerweg 2
6471 XX Kerkrade

tel: 045-5456702

Extra informatie

Verhuisbedrijf Harry Vroomen uit Kerkrade is sinds de oprichting in 1968 een internationaal transport & erkend verhuisbedrijf. Vanaf de oprichting voert Harry Vroomen een beleid dat erop gericht is om het zijn klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken, d.m.v. goed opgeleide chauffeurs, gediplomeerde verhuizers, modern materieel en goede communicatie met de klanten.
Thans mogen wij met enige trots zeggen dat Verhuisbedrijf Harry Vroomen een begrip in de regio, maar ook ver daarbuiten is, waardoor wij diverse vaste klanten hebben m.b.t. transport, verhuizingen en opslag die voor Verhuisbedrijf Harry Vroomen hebben gekozen vanwege discretie en werkwijze. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, hierdoor werd de bedrijvigheid steeds groter, daarom zijn wij eind 2000 verhuisd naar een nieuw onderkomen op industriegebied Julia in Kerkrade Eygelshoven, waar wij thans de beschikking hebben over een terrein oppervlakte van liefst 8000M2 en waarop wij een opslagloods van liefst 1500M2 hebben gerealiseerd, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen helpen.

Specialiteit

Harry Vroomen BV te Kerkrade heeft al meer dan 35 jaar ervaring met verhuizingen voor bedrijven, instellingen en particulieren.
Door kwaliteit en service te bieden aan onze klanten krijgen wij steeds meer verhuisopdrachten van klanten die bij ons komen via de mond-op-mond reclame. Dit is voor ons en onze verhuizers het bewijs dat wij het werk goed doen. Dit geeft voldoening.