Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Friesland
Leeuwarden
Terug naar verhuisbedrijven in Leeuwarden


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Friesland
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Friesland
Archimedesweg 12
8912AK Leeuwarden

tel: 058-2131949

Extra informatie

Verhuisbedrijf Friesland uit Leeuwarden
Door de samenwerking binnen Mondial Movers kunnen wij alle verhuizingen, groot of klein en waar dan ook in Europa en ver daarbuiten, aan. Particuliere inboedelverhuizingen: Wij hebben een jarenlange ervaring met het verhuizen van particuliere inboedels.
Het merendeel van de inboedelverhuizingen vindt plaats binnen Nederland maar ook internationale verhuizingen kunnen wij voor u verzorgen. Het aller belangrijkste van iedere verhuizing zijn : heldere en duidelijke afspraken. Wat doen onze verhuizers? Wat doet de klant? Hoe laat mogen we beginnen? Hoe zit het met de verzekering? Wanneer en in welke tijdsduur wordt de verhuizing uitgevoerd? Bedrijfs-en projectverhuizingen: Onder projectverhuizingen verstaan wij de verhuizing van kantoren, bedrijven, fabrieken en instellingen. Een projectverhuizing kenmerkt zich door het streven het productiviteitsverlies van de opdrachtgever tot een minimum te beperken en haar normale werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren. Opslag in ons "Inboedelhotel"
Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid hun inboedels op te slaan in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes of opslagcontainers.

Specialiteit
  • Verhuisbedrijf inboedelverhuizingen
  • In- en uitpakwerkzaamheden binnen Nederland
  • Internationale verhuizingen
  • Piano en vleugel vervoer
  • Brandkasten vervoer
  • Bedrijfs-/projectverhuizingen
  • Opslag in ons "Inboedelhotel"