Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Sijbesma
Leeuwarden
Terug naar verhuisbedrijven in Leeuwarden


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Sijbesma
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Sijbesma
Archimedesweg 12
8912 AK Leeuwarden

tel: 0517-412923

Extra informatie

De ondernemers hebben gezamenlijk bijna 100 jaar ervaring en de hoogste graad van opleiding binnen de verhuisindustrie. Hiermee wordt vakmanschap en kwaliteit in ruime mate gewaarborgd. Uitgerust met het modernste materieel en materialen zijn onze vakmensen de zekerheid voor uw optimale verhuizing. Verhuisbedrijf Sijbesma werkt nauw samen met Mondial Movers In Nederland zijn er 22 deelnemende verhuisbedrijven, met 36 vestigingen door het hele land. Alle bedrijven zijn regionaal goed bekendstaande en professioneel geleide familiebedrijven. Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), een groep met 400 deelnemende verhuisbedrijven in 16 landen. De 400 samenwerkende verhuisbedrijven verlagen de kosten door grote inkoop en het optimaal benutten van de verhuiscapaciteit. Ook kan door de samenwerking het leegrijden en het rijden met extra mankracht worden voorkomen. Daarnaast is het de praktijk dat bij een verhuizing over grotere afstanden "de verhuizers" niet meerijden. Op laadplaats zijn onze gediplomeerde verhuizers aanwezig om te pakken en te laden. Onze chauffeur-voorman rijdt vervolgens alleen (of met bijrijder) naar de nieuwe woning waar gediplomeerde verhuizers van een collega Mondial bedrijf klaar staan om de verhuizing onder supervisie van onze chauffeur-voorman te lossen.

Specialiteit

Verhuizingen Particulier Piano / Brandkast Bedrijven Opslag