Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Vabos
Leiden
Terug naar verhuisbedrijven in Leiden


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Vabos
Marienpoelstraat 25
2334CW Leiden

tel: (0)88 - 0355500

Extra informatie

Verhuisbedrijf Vabos Leiden is Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken en het verkoop- of verhuurklaar opleveren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven.
Wij zijn het vertrouwde adres voor het ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen en bedrijfspanden tegen een reële prijs, bijvoorbeeld bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij bieden landelijke dekking en opereren in heel Nederland en België.
Over Vabos Boedelontruimers

Vabos is een landelijk werkend bedrijf, al jaren gespecialiseerd in vakkundige ontruiming en bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijfspand, volgens de eisen van de opdrachtgever of verhuurder. Wij werken al vele jaren voor verzorgingstehuizen, woningbouwverenigingen en natuurlijk rechtstreeks voor particulieren. Sinds 2009 zijn wij aangesloten bij Erkende Ontruimers, een branche organisatie waarbij gelet wordt op kwaliteit en betrouwbaarheid.
Bij een overlijden is het vaak aan de nabestaanden om het huis leeg op te leveren. Soms moeten er ook de nodige technische aanpassingen aan het huis worden gedaan, of moet het gewoon worden opgeruimd en gereinigd. Bij huuropzegging stelt de huiseigenaar of woningbouwvereniging vaak de eis dat het huis weer in de originele staat wordt opgeleverd. Wij kunnen dat allemaal voor u realiseren!

Werkwijze
Eerst maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Wij noteren dan per vertrek de te verrichten werkzaamheden. Hiervoor hanteren wij een inspectielijst waarin de eisen en verwachtingen van de opdachtgever wordt vastgelegd. Aan de hand van de bezichtiging en de inspectielijst krijgt u een vrijblijvende offerte.

Zo hebt u zekerheid over de gemaakte afspraken en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Na goedkeuring starten wij op de afgesproken datum en tijd met de werkzaamheden. De opdracht wordt altijd door gemotiveerd vakpersoneel uitgevoerd. Uiteraard gaan wij discreet met de inboedel om: gevoelige of emotionele informatie komt niet in handen van derden maar wordt eventueel overhandigd aan de opdrachtgever. Inboedel wat nog herbruikbaar of verkoopbaar is wordt aan charitatieve instellingen gedoneerd of opgekocht en in mindering gebracht op de offerte.
Een voorbeeld hiervan zijn alle lokale krinloopwinkels in Nederland en vooral de stiching www.animalinneed.com

Ten slotte nemen wij contact met u op om de uitgevoerde opdracht te beoordelen. Mochten er bepaalde zaken nog niet naar wens zijn, dan zullen wij dit direct verhelpen. Onze oplossingen kenmerken zich door effectiviteit, constante kwaliteit en kostenbeheersing.
Meer informatie?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 voor u klaar

Specialiteit
 • Tot wel 20% goedkoper!!
 • Inboedelontruimingen voor particulieren en bedrijven
 • Bezemschoon opleveren
 • Huis leegruimen bij; overlijden of verhuizen
 • Het leeghalen van een kamer in een verpleeghuis
 • Bedrijfspanden ontruimen
 • Verkoop- of verhuurklaar opleveren
 • Wij nemen alle zorg uit handen
 • Ernstig vervuilde panden schoonmaken en desinfecteren
 • Senioren verhuizen
 • Inboedelcompensatie
 • Overtollige kantoorinventaris opkopen
 • Schoonmaken na overlijden
 • Adequaat, efficient en discreet ontruimen
 • BTW voordeel in BELGIE