Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Moorlag
Middelstum
Terug naar verhuisbedrijven in Middelstum


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Moorlag
Menthedaweg 14
9991BD Middelstum

tel: 0595-551733

Extra informatie

Het verhuisbedrijf dat met u meedenkt!
Bent u op zoek naar een goed verhuisbedrijf die u het werk uit handen neemt? Met meer dan 100 jaar ervaring in verhuizingen kunnen wij elke verhuizing verzorgen. Door al onze ervaring weten wij precies wat klanten verwachten van een verhuisbedrijf, daarom hebben wij door de jaren heen onze service steeds beter ingesteld op de klant.
Zo vinden sommige mensen het prettig om de niet-breekbare goederen zelf in en uit te pakken of de grote meubels zoals bedden of kasten door ons te laten demonteren en op de nieuwe bestemming weer te laten monteren. U hoeft het bij ons maar aan te geven en wij houden rekening met uw wensen.

Zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe woning, met onze klussenservice
Na een verhuizing valt er vaak nog veel te doen, denk maar eens aan het ophangen en bevestigen van kunst of lampen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij erachter gekomen dat mensen hier vaak nog behoefte aan hebben. Vandaar dat Moorlag naast de werkzaamheden als verhuisbedrijf ook een klussenservice aanbied.

Specialist in het verhuizen van antiek
Door de jaren heen heeft Verhuisbedrijf Moorlag een zeer goede naam opgebouwd onder diverse antiekzaken. Wij vervoeren antiek met de grootste zorg, hierdoor hoeft u bij ons geen zorgen te maken dat er iets kapot gaat. Meer informatie kunt u lezen onder antiek vervoeren.

Wilt u zelf verhuizen? onze verhuiswinkel helpt u verder
Verhuisbedrijf Moorlag beschikt ook over een verhuiswinkel. Alles wat u nodig heeft voor uw verhuizing kunt u bij ons vinden. Van verhuisdozen, noppenfolie, extra brede tape tot matrashoezen, noem het maar op. Naast al deze benodigdheden kunt u bij ons ook een compleet ingerichte verhuiswagen huren met chauffeur. Wat u ook zoekt voor uw verhuizing, u vindt het in onze verhuiswinkel.

Kortom, wij zijn een persoonlijk verhuisbedrijf met een werelds karakter. Wij verhuizen uw inboedel zorgvuldig van A naar B. Uw spullen behandelen wij alsof het onze eigen spullen zijn. Wij kunnen dan ook zeggen dat we verhuizers zijn met hart voor ons vak!
Over Verhuisbedrijf Moorlag

Verhuisbedrijf Moorlag is een erkend verhuisbedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van vele soorten verhuizingen. Persoonlijke aandacht, gediplomeerd personeel en een uitstekende begeleiding zijn onze kenmerken. Zo kunt u er op vertrouwen dat uw verhuizing gegarandeerd goed verloopt.
Verhuisvestigingen

Moorlag heeft verschillende verhuisbedrijven in de provincie Groningen. Het hoofdkantoor van het familiebedrijf is gevestigd in Middelstum. Vanuit Middelstum bestrijkt Moorlag niet alleen Nederland met verhuizingen. Ook verzorgen wij buitenlandse verhuizingen, continentaal en intercontinentaal.
Kortom, wij zijn een persoonlijk verhuisbedrijf met een werelds karakter. Wij verhuizen uw inboedel zorgvuldig van A naar B. Uw spullen behandelen wij alsof het onze eigen spullen zijn. Wij kunnen dan ook zeggen: Wij zijn verhuizers met hart voor ons vak!

Specialiteit
  • Internaionale verhuizingen
  • Overzee verhuizingen
  • Inboedelopslag
  • Speciaal vervoer
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Opslag en Beheer
  • Klussen service
  • Verhuiswinkel