Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Nico vd Wiel
Mierlo
Terug naar verhuisbedrijven in Mierlo


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Nico vd Wiel
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Nico vd Wiel
Burg van Lokvenstraat 112
5731LR Mierlo

tel: 0492-661890

Extra informatie

Wij heten u van harte welkom namens alle medewerkers. Fijn dat u ons bezoekt, hier kunt u al uw informatie vinden die u van ons wilt weten.
Verhuisbedrijf Nico vd Wiel te Mierlo is gespecialiseerd in de transport van hangende kleding, pallets en particuliere verhuizingen.
Wij zijn 24/7 bereikbaar om al uw transport problemen op te lossen, met onze zeer gemotiveerde medewerkers die voor u klaar staan. Zij zijn u zo goed en zo snel mogelijk van dienst.

Wilt u meer informatie over wie we zijn en wat we doen, bel 06-51340855 of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wij voeren transporten uit door heel West-Europa. Met al 25 jaar ervaring zijn wij toonaangevend op het gebied van transport.

Wij transporteren van 8 tot 38 europallets,met een inhoud tot 100m3.