Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Moving-experts
Oosterhout
Terug naar verhuisbedrijven in Oosterhout


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Moving-experts
Lijndonk 28
4907XD Oosterhout

tel: 076-7112671

Extra informatie

Verhuisbedrijf Moving-experts uit Oosterhout: Een team van ervaren verhuizers (op elkaars ingewerkt en erg gezellig!) staan voor u klaar om u naar uw nieuwe woning of kantoor te brengen. Ook voor kleine klussen zoals pianovervoer, wasmachines verplaatsen en interne of externe kantoorverhuizingen zijn wij in te huren. Ook in de weekenden zijn wij beschikbaar (zaterdag èn zondag). Naast verhuizen is ons team ook bereid om uw oude of nieuwe woning opleveringsklaar schoon te maken. Verhuisbedrijf Moving-experts uit Oosterhout hoopt u spoedig te mogen verhuizen. Een verhuizing brengt veel geregel en stress met zich mee.
Denk aan uw adreswijzigingen, het schilderen en behangen van uw nieuwe woning, kinderen naar een andere school en dan hebben we het nog niet over de verhuizing van de inboedel gehad. Voor ons ervaren verhuizers van Verhuisbedrijf Moving-experts uit Oosterhout dagelijks werk. Met de grootste zorg verhuizen wij uw inboedel naar binnen- of buitenland. Eventueel pakken wij uw bezittingen vakkundig in en dragen zorg voor de de- en montagewerkzaamheden van bijvoorbeeld uw kasten en bedden. Ook voor deelverhuizingen kunt u bij ons terecht. Het inhuren van bijvoorbeeld 1 of meerdere verhuizers met wagen op uurtarief. Er is te veel mogelijk om hier te vermelden. Als u contact met ons op wil nemen kunnen wij u vrijblijvend een offerte maken. Wij zijn ten alle tijde telefonisch bereikbaar. Door kantoor- en bedrijfsverhuizingen, of het nu gaat om een complete verhuizing of om de interne verplaatsing van een aantal werkplekken, Verhuisbedrijf Moving-experts zorgen er op professionele wijze voor dat de werkzaamheden zo kort mogelijk stilliggen, doordat wij ook op zaterdag en zondag voor u beschikbaar zijn. In overleg met u worden vooraf de wensen, situatie en mogelijke knelpunten besproken.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Particulier
  • Kantoor- en bedrijfsverhuizingen
  • Transporten
  • Piano & vleugelvervoer
  • Schoonmaakdienst