Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Harrie van Erp
Oss
Terug naar verhuisbedrijven in Oss


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Harrie van Erp
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Harrie van Erp
Molenweg 81/D
5349AC Oss

tel: 0412-632069

Extra informatie

Verhuisbedrijf Harrie van Erp uit Oss is een verhuis- en transportbedrijf en is opgericht in 1972 en was toen gevestigd aan de Mettegeupelstraat in Oss. In 1989 is het bedrijf verhuisd naar de Saksenweg 61 in Oss op het Industrietterein Danenhoef. Door de groei van het bedrijf werd in 1993 de grote opslaghal gebouwd van 1750 m2, hoofdzakelijk bestemd voor de opslag van inboedels. Het bedrijf Harrie van Erp bv is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in deze regio, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.Oss ligt centraal in het verzorgingsgebied Den Bosch, St Michelgestel, Schijndel, Veghel, Uden en Grave. Dagelijks zijn wij onderweg voor klanten en verhuizen binnen Nederland of daarbuiten. Wij zijn uitgegroeid tot een vooruitstrevende logistieke dienstverlener met een viertal activiteiten te weten: Transport, Opslag en Verhuizingen, Projectverhuizingen. Harrie van Erp bv is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio.Een voorwaarde voor deelname aan deze organisatie is, dat de aangesloten leden ISO-9001-2000 VCA gecertificeerd zijn: een extra waarborg voor een optimale dienstverlening! Van Erp verhuizingen is als Erkende Verhuizer gespecialiseerd in projectverhuizingen. Bij elke bedrijfsverhuizng is tijd belangrijk. Het bedrijf zal zo snel als mogelijk weer normaal moeten functioneren.

Uw garantie
Verhuizen met Harrie van Erp betekent dat wij uw kostbare spullen met de grootste zorg zullen behandelen. Als extra zekerheid wordt verhuizing uitgevoerd onder dekking van het garantie certificaat van de Erkende Verhuizers.

Wij sluiten voor u een uitgebreide verhuisverzekering af, waarbij uw inboedel is verzekerd voor 100.000 euro. Mocht er onverhoopt toch een ongelukje gebeuren dan is uw kostbare inboedel verzekerd tegen materiële schade of verlies.

Specialiteit
  • Transportbedrijf
  • Verhuizing
  • Huiszaken
  • Opslag
  • Selfstorage
  • Archiefbeheer
  • Verhuiswinkel