Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Zelfgoedkoopverhuizen.nl
Ravenstein
Terug naar verhuisbedrijven in Ravenstein


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Zelfgoedkoopverhuizen.nl
Kuiperstraat 17
5371 LJ Ravenstein

tel: 06 - 21584227

Extra informatie

Waarom ZELF goedkoop verhuizen?
Als u gaat verhuizen in Nederland of naar het buitenland dan kunt een beroep op ons doen. Onze prijzen zijn zeer scherp!
Wij verhuren onze vrachtwagen van 39m3 inclusief chauffeur/verhuizer en/of onze moderne verhuislift aan particulieren en bedrijven die voordelig willen verhuizen maar toch gebruik willen maken van de ervaring en faciliteiten van een verhuisbedrijf. Indien gewenst kunt u nog extra verhuizers inhuren. Het gebruik van steekwagens, meubelkarretjes, spanbanden en verhuisdekens is bij de prijs inbegrepen.

Onze verhuiswagen is 2 maal zo groot dan de grootste wagen die u met een gewoon B rijbewijs kunt huren en als die van veel collega doe-het-zelf verhuizers. Dit betekent dat u met ons in de meeste gevallen Uw inboedel met 1 rit op de plaats van bestemming krijgt!
Dus u zult eerder op orde zijn in uw nieuwe woning! Ook dient een huurwagen te worden opgehaald en weg gebracht wat de nodige tijd kost, u heeft meestal een eigen risico in geval van schade en men verlangt van u een aanzienlijke borgsom. Bij ons is dat dus niet het geval.

Uw goederen zijn tijdens het transport uitstekend verzekerd in geval van schade of diefstal.
Indien u kiest voor Zelfgoedkoopverhuizen.nl uit Ravenstein als partner voor uw verhuizing maakt u echt een voordelige keuze en zal uw vertrouwen absoluut worden waargemaakt! Reeds vele tevreden klanten gingen u voor!

Ook beschikken wij over de zgn Eurovergunning. Dit is een transportvergunning die verplicht is bij transport van goederen over de weg met een gewicht groter dan 500kg voor derden tegen betaling. Deze vergunning kan een rol spelen in geval van schade onderweg! Veel bedrijven die actief zijn in de verhuisbranche beschikken niet over deze vergunning. Of een verhuisbedrijf beschikt over de Eurovergunning kunt u natrekken op www.niwo.nl