Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Atlas
Rijsenhout
Terug naar verhuisbedrijven in Rijsenhout


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Atlas
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Atlas
Bennebroekerweg 281
1435 CJ Rijsenhout

tel: (0)297 348281

Extra informatie

Als professionele verhuisgroep, VCA-ISO 9001 gecertificeerd en lid van alle brancheorganisaties, waaronder de Erkende Verhuizers, kunnen wij zorg dragen voor een perfecte uitvoering van de verhuizing van uw inboedel. Verhuisbedrijf Atlas uit Amsterdam beschikt over alle faciliteiten die u bij een modern verhuisbedrijf mag verwachten; gekwalificeerd personeel, hoogwaardig materieel en een gestructureerde organisatie. Indien u uw inboedel dient op te slaan, dan kunnen wij u van dienst zijn met onze geconditioneerde opslagruimten.
Ook verhuizingen op internationaal en intercontinentaal gebied, met een wereldwijd netwerk, behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Een perfecte verhuizing, waar ook ter wereld
Bij een verhuizing komt nogal wat kijken, zeker als u naar het buitenland verhuist. Atlas Verhuizingen is een internationaal verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam en verzorgt wekelijks verhuizingen naar bestemmingen over de hele wereld. Dankzij deze ervaring en ons wereldwijde netwerk van partners, zijn wij in staat om een perfecte verhuizing voor u te organiseren. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw persoonlijke spullen vellig en efficiënt aankomen op uw nieuwe adres, waar ook ter wereld!

Persoonlijke begeleiding
Bij een verhuizing is het prettig als er iemand is die met u meedenkt, de verantwoordelijkheid neemt en zoveel mogelijk formaliteiten voor u regelt. Daarom heeft u bij Atlas Verhuisbedrijf Amsterdam uw eigen verhuiscoördinator die ervoor zorgt dat uw verhuizing zorgeloos en perfect verloopt.

Ruime opslagfaciliteiten
Verhuisbedrijf Atlas in Amsterdam beschikt over een grootschalige opslag bij Schiphol Airport, waar u uw inboedel veilig en onder uitstekende condities voor korte of langere tijd kunt opslaan.

Onze aanpak internationaal verhuizen
Zorgeloos verhuizen naar het buitenland

Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis, zeker als u gaat verhuizen naar het buitenland. Daarom nemen wij tijdens een bezoek bij u thuis uitgebreid de tijd om uw verwachtingen rond de verhuizing goed te inventariseren en u goed te informeren over het proces van verhuizen naar het buitenland. Vervolgens ontvangt u van ons een passende offerte. Daarna staat niets meer in de weg voor een zorgeloze verhuizing naar het buitenland!
Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden uw verhuizing naar het buitenland van deur tot deur. Daarom heeft u bij Atlas Verhuizingen altijd uw eigen verhuiscoördinator waar u met al uw vragen terecht kunt. Deze persoon is volledig op de hoogte van de gemaakte afspraken, weet welke service u verwacht en zorgt ervoor dat uw verhuizing naar het buitenland vlekkeloos verloopt, waar ter wereld uw bestemming zich ook bevindt!

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Kantoorverhuizingen
  • Overzee verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Opslag van inboedels
  • Verhuisliften
  • Project verhuizingen
  • Handyman services