Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Van Gastel
Roosendaal
Terug naar verhuisbedrijven in Roosendaal


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Van Gastel
Boerkensleen 14
4705RL Roosendaal

tel: 0165-537169

Extra informatie

Verhuisbedrijf Van Gastel is een bedrijf met een lange traditie. Ooit begonnen (1923!) in Roosendaal en van hieruit nog steeds operationeel. Het bedrijf, bekend in Roosendaal en verre omgeving, kenmerkt zich door de persoonlijke betrokkenheid bij alle verhuizingen die het uitvoert.
Verhuisbedrijf Van Gastel uit Roosendaal verzorgt met grote zorgvuldigheid verhuizingen, opslag van inboedels, speciaal vervoer, maar steeds met die kenmerkende persoonlijke noot. Het bedrijf sluit zich bewust niet aan bij de grote verhuisorganisaties, waarbij de kans bestaat dat het zijn eigen identiteit verliest. Niet voor niets kan het bedrijf trots zijn op de diverse woonlokaties waarvan de bewoners alleen nog met Verhuisbedrijf Van Gastel willen verhuizen.
Veelal is degene die de inboedel heeft getaxeerd, ook bij de daadwerkelijke verhuizing aanwezig, waardoor de klant op de dag van de verhuizing (wat veelal een ingrijpende gebeurtenis is) al gelijk een bekend gezicht ziet. Deze herkenning brengt vaak een stuk geruststelling, waardoor een zorgeloze verhuizing zo op het oog een fluitje van een cent is.

Verhuisbedrijf Van Gastel uit Roosendaal is dus een relatief klein bedrijf, maar is wel Erkend Verhuizer. En dat brengt u iets extra. Want Erkend Verhuizer word, en blijf, je niet zomaar. Elke 3 jaar weer wordt het bedrijf gecontroleerd op allerlei gebieden, zoals bijvoorbeeld veiligheid, verzekeringen, milieu, diploma’s enzovoorts.
Een stuk zekerheid voor u.

Specialiteit

U kunt bij Van Gastel Verhuizingen B.V. terecht voor:
  • Particuliere verhuizingen, nationaal en internationaal
  • Bedrijfs- en kantoorverhuizingen
  • Inboedelopslag (i.c.m. verhuizing)
  • Piano- en vleugelvervoer
  • Vervoer kunstwerken
  • Speciale projecten
  • Verhuur en verkoop verhuismaterialen
  • Verhuur verhuisliften
  • Verhuur verhuisbussen (rijbewijs B)