Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Hoekstra
Sneek
Terug naar verhuisbedrijven in Sneek


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Hoekstra
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Hoekstra
Schoenmakersstraat 8
8601WC Sneek

tel: 0515-412110

Extra informatie

Verhuisbedrijf Hoekstra te Sneek heeft een zeer ruime ervaring in particuliere- en bedrijfsverhuizingen. Verhuisbedrijf Hoekstra te Sneek begrijpt dat een verhuizing vaak gepaard gaat met emotie. Daarom is het goed om te weten dat onze ervaren verhuizers zich onderscheiden door hun vakkundigheid en betrokkenheid. Een betrokkenheid die u mag verwachten van een (h)echt familiebedrijf. Verhuisbedrijf Hoekstra te Sneek levert kwaliteit. Kwaliteit in Transport, Distributie, Opslag, Voorraadbeheer, Orderpicking en Assemblage. En als Erkende Verhuizer regelen wij uw verhuizing tot in de puntjes. Ook wanneer het gaat om een internationale verhuizing, emigratie of inboedelopslag. Verhuisbedrijf Hoekstra in Sneek staat al 80 jaar voor Kwaliteit in Logistiek. In die 80 jaar is Hoekstra BV uitgegroeid tot een gerenommeerd logistiek dienstverlener welke met meer dan 100 medewerkers werkt aan het leveren van de hoogste kwaliteit in de markt van distributie van kwetsbare en afwijkende goederen binnen Nederland en België. Verhuisbedrijf Hoekstra in Sneek hecht aan een langdurige relatie met haar opdrachtgevers. Dit willen we graag realiseren door dienstverlening met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Wij hebben in Sneek meer dan 70.000 m3 opslagruimte voor u en vakbekwame medewerkers die alle logistieke diensten voor u kunnen uitvoeren. Om een paar voorbeelden te noemen: lossen van containers, ingangscontrole op door u vast te stellen kwaliteitseisen, verwarmde opslag en geautomatiseerd voorraadbeheer, orderpicking, gereedklaar maken voor vervoer, aanlevering alle benodigde documenten voor eigen vervoer of vervoer door derden, inpakken en ompakken en stickeren, assemblage

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Emigraties
  • Opslag 24-uurs
  • Distributie
  • Logistieke dienstverlening
  • Verhuur opslaggruimte
  • Lossen van containers
  • Ingangscontrole
  • Orderpicking