Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf ACI
Tiel
Terug naar verhuisbedrijven in Tiel


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf ACI
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf ACI
Polderweg 13
4005 GA Tiel

tel: 0344 663588

Extra informatie

Verhuisbedrijf ACIte Tiel
Verhuizen blijft een grote uitdaging, uitzoeken, inpakken, zorgen dat er niets breekt en dan ook nog eens de spullen vervoeren. Wij willen dat graag uit uw handen nemen zodat u met een gerust hart het nieuwe onderkomen kunt betrekken.
ACI Groep is gespecialiseerd in verhuizingen van zowel particulieren als bedrijven. Alle zorgen die het met zich mee kan brengen nemen wij voor u over. ACI Verhuizingen & Opslag is geen doorsnee verhuisbedrijf. U kunt ons, naast de verhuizing van A naar B, bijvoorbeeld ook uw gordijnen laten leveren en ophangen, vloer laten leggen, nieuwe dakkapel laten plaatsen, muren laten verven of het terras laten schoonspuiten. Alles binnen één groep van bedrijven. Wij zijn verhuisspecialisten met gevoel voor detail en zorgen er met een groot team van specialisten voor dat uw onderkomen tot in de puntjes afgewerkt is. Vanzelfsprekend volledig verzekerd en mocht u tijdelijk te weinig ruimte hebben dan zorgen wij voor geconditioneerde opslag.