Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf De Kievit
Venlo
Terug naar verhuisbedrijven in Venlo


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf De Kievit
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf De Kievit
Voltastraat 27
5928PC Venlo

tel: 077-3232100

Extra informatie

Verhuisbedrijf De Kievit gevestigd in Venlo
Verhuisbedrijf De Kievit is een familiebedrijf uit Venlo dat ruim 100 jaar ervaring heeft in particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen- en rijksverhuizingen.
Zowel nationaal als internationaal. Vele grotere en kleinere verhuizingen, uitgevoerd tot volle tevredenheid van onze relaties, staan garant voor een perfecte afhandeling van ook uw verhuizing.

Samen maken we een op maat gesneden verhuisplan, hetgeen de complete verhuizing kan zijn of delen ervan.

Verhuisbedrijf De Kievit Venlo
Zorgeloos van uw oude naar uw nieuwe huis verhuizen doet u met De Kievit Top Movers. U kunt rekenen op vakbekwame mensen die u van begin tot eind met de verhuizing helpen. Spullen worden geïnventariseerd en op een nette en overzichtelijke manier ingepakt en overgebracht. Op die manier houd u het overzicht en weet u precies waar u wat kunt vinden. Aangekomen bij het nieuwe huis, zijn er vaak nog veel kleine klussen die moeten gebeuren. Onze handyman service biedt hier uitkomst. Dit is een van de vele diensten die De Kievit Top Movers tot een allround verhuisbedrijf maakt, want naast verhuizen kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld opslag van uw spullen en het kopen en huren van verhuismateriaal.

Specialist in Verhuizen

Verhuizen is een vak en vraagt specifieke kennis en ervaring. Onze medewerkers zijn experts op hun vakgebied en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bovendien kunt u bij ons terecht voor advies en denken wij met u mee over tal van andere zaken die bij uw verhuizing komen kijken. Zelfs zeer specialistische verhuizingen zoals het vervoer van een vleugel, de verplaatsing van een waterbed of brandkasten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Nationaal en internationaal
  • Handymanservice
  • Klussendienst
  • Inboedelopslag
  • Archiefopslag