Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Hillebrand
Almere
Terug naar verhuisbedrijven in Almere


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Hillebrand
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Hillebrand
De Steiger 203/C
1351AW Almere

tel: 036-5368592

Extra informatie

Verhuisbedrijf Hillebrand is een echt familiebedrijf. Binnen onze organisatie beschikken we over meer dan 150 jaar ervaring in het verhuisvak. Al decennia lang vertrouwen families en bedrijven ons hun kostbaarheden toe en dat is niet voor niets.
Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in het vakkundig verhuizen van kostbaarheden, inboedelopslag, bedrijfsinventarissen en het transport van kwetsbare, zware en/of grote items.
Verhuizen

Er komt meer bij een verhuizing kijken dan de meeste mensen denken. U wilt dan ook zeker weten dat uw persoonlijke spullen in vertrouwde handen zijn en met grote zorg worden behandeld. Daarom is het verstandig om u voorafgaand aan de verhuizing, zowel particulier als bedrijfsmatig, goed te laten adviseren.
Onze organisatie

Onze organisatie kenmerkt zich door onze unieke aanpak. Deze unieke aanpak ontstaat door 5 kernwaarden die u in onze gehele organisatie kunt terug vinden.
•Vertrouwen

Tijdens een verhuizing stelt u uw thuis open en legt u uw herinneringen en kostbaarheden in de handen van een "vreemde". Vertrouwen is hierbij cruciaal. Het vastleggen en nakomen van afspraken alsmede aandacht voor u, zult u terug vinden bij al onze medewerkers.
•Geduld

Onze verhuizers zijn er in getraind om een verhuizing in alle rust doch efficiënt uit te voeren. Dit komt tot uiting in hun manier van samenwerken, de (onderlinge) communicatie en de tijd die zij nemen voor u en uw kostbaarheden.
•Flexibiliteit

Zowel ons kantoor- als buitendienstmedewerkers weten uit jarenlange ervaring hoe een verhuizing in zijn werk gaat. Dit betekent dat zij des te goed weten dat een verhuizing zelden volgens het originele plan verloopt. Flexibiliteit is dan het sleutelwoord. U zult dit terug vinden in onder andere onze planning en uitvoering.
•Communicatie

Er dienen vele zaken geregeld te worden (door diverse partijen) tijdens een verhuizing. Directe en heldere communicatie is belangrijk om alles soepel te laten verlopen. U heeft zowel in aanloop naar als tijdens de verhuizing een vast aanspreekpunt, wie u rechtstreeks kunt benaderen.
•Bekwaamheid

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en misschien nog belangrijker gepassioneerd als het gaat om het organiseren en uitvoeren van verhuizingen. DIt resulteert in goed en persoonlijk advies, betrokkenheid en oog voor detail. Wij zullen er alles aan doen om uw zorgen uit handen te nemen.
Erkend verhuisbedrijf

Onze organisatie wordt erkend door de Organisatie van Erkende Verhuizers. Uw verhuizing uitbesteden aan een erkend verhuisbedrijf heeft zo zijn voordelen ten opzichte van niet erkende verhuisbedrijven.
Voordelen

•Uw inboedel is tijdens de verhuizing en de eerste maand opslag tegen nieuwwaarde verzekerd tegen een verzekerde waarde van € 100.000,00 dankzij het garantiecertificaat;
•U kunt er voor kiezen uw verhuizing CO2 neutraal uit te laten voeren;
•Al ons personeel beschikt over de juiste diploma's en worden regelmatig bijgeschoold. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak;
•De Algemene Voorwaarden zijn gezamelijk opgesteld door de Organisatie voor Erkende Verhuizers en de Consumenten Bond;
•Door te verhuizen met een erkend verhuisbedrijf, krijgt u verhuisgarantie en heeft u aanbetalingsgarantie;
•Indien u een klacht heeft en u samen met het verhuisbedrijf niet tot een oplossing kunt komen, kunt u gebruik maken van de geschillencommissie.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke of kantoor verhuizingen