Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Middelink
Apeldoorn
Terug naar verhuisbedrijven in Apeldoorn


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Middelink
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Middelink
Adelaarslaan 24
7331 AZ Apeldoorn

tel: 055-5061398

Extra informatie

Kies voor de vakmensen van Middelink.

Een vlekkeloos transport of verhuizing vraagt om drie belangrijke kwaliteiten: vakmensen, goed materieel en heel veel ervaring. Zo heeft Middelink in de afgelopen jaren naam gemaakt. Een naam waar we net zo zuinig op zijn als op uw waardevolle spullen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen. En ook in de transportwereld zijn wij een bekende partij. Kies voor de vakmensen van Middelink. Dan weet u zeker dat uw spullen in goede handen zijn.
Verhuizen kan ingrijpend en complex zijn, maar niet bij ons. Wij werken volgens een uitgekiend logistiek concept en voeren dat uit met louter professionele verhuizers. Woont u in een flat of hoger gelegen appartement, dan gebruiken wij onze verhuislift.

Wij demonteren en monteren uw meubilair, en pakken het in als dat nodig is. Daarnaast weten wij als geen ander om te gaan met uw waardevolle boedel. Soms is kracht vereist, nog vaker voorzichtig en doordacht handelen.

Specialiteit
  • Verhuizers
  • Speciaal transport
  • Inboedel opslag
  • Aangepast voor senioren
  • Gratis verhuisconsult
  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Erkende verhuizer