Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Pot
Apeldoorn
Terug naar verhuisbedrijven in Apeldoorn


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Pot
Prinsenweide 2b
7317 BB Apeldoorn

tel: 055-3603736

Extra informatie

Verhuisbedrijf Pot is een verhuisbedrijf die haar oorsprong kent in Amersfoort. In 1905 begonnen om naast de verkoop van consumptie-ijs de mensen in het winterseizoen te helpen met het verplaatsen van hun inboedel. Inmiddels bestaan wij meer dan 100 jaar en zijn wij met vestigingen door heel Midden-Nederland uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven van het land.
Onze visie is om de klant te ontzorgen in het voortraject, tijdens het verhuistraject en alles wat hier (in)direct bij komt kijken. Wij streven er naar om op het gebied van service en kwaliteit het beste verhuisbedrijf van Nederland te zijn. Wij kijken altijd naar alle mogelijkheden om de klant te ontzorgen.
U kunt hier lezen over ons hofleverancierschap, onze inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, sponsoringen en andere nieuwsfeiten.