Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Senior Verhuizer
Arnhem
Terug naar verhuisbedrijven in Arnhem


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VSenior Verhuizer
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Senior Verhuizer
Vlamoven 34
6826 TN Arnhem

tel: 026-7024260

Extra informatie

Een seniorenverhuizer doet meer dan een regulier verhuisbedrijf
Senior Verhuizer, hét verhuisbedrijf uit Arnhem staat voor verhuizen zonder zorgen, Tijdens een seniorenverhuizing moet er in een kort tijdsbestek veel worden geregeld. Een seniorenverhuizer doet meer dan reguliere verhuisbedrijven. Wij kunnen u alles uit handen nemen. Wij hangen schilderijen op, sluiten uw wasmachine, droger en overige elektrische apparatuur weer aan en hebben scherpe afspraken met betrouwbare schilders en stoffeerders. Senior Verhuizer zorgt ervoor dat senioren zonder zorgen in hun nieuwe woonomgeving kunnen leven. Verandering van woonomgeving kan een emotioneel proces zijn waarbij betrokkenheid onmisbaar is. Elke klant is namelijk uniek. Ons motto is: “Zorgeloos Verhuizen”