Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Derksen
Arnhem
Terug naar verhuisbedrijven in Arnhem


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Derksen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Derksen
De Overmaat 39
6831AE Arnhem

tel: 026-3230320

Extra informatie

Verhuizen kan zorgeloos. U wilt dat er uiterst voorzichtig met uw dierbare spullen wordt omgegaan en U wilt dat het door een professioneel erkende verhuizer gebeurt. Waarschijnlijk kijkt u er erg tegenop, wat begrijpelijk is want u verhuist niet elke dag. Verhuisbedrijf Derksen uit Arnhem doet dat wel ! Al meer dan 110 jaar. Wij beschikken over professioneel opgeleide verhuizers en over alle materialen die daarbij horen. Derksen beschikt over ISO 9001 FIDI FAIM en VCA keurmerken. Dat zijn strenge keurmerken die kenbaar maken dat wij de oplossing zijn voor uw probleem.
Wij beschikken over alle materialen die nodig zijn om professioneel te verhuizen, of dit nu een grote of kleine verhuizing is. Wij verpakken kwetsbare stukken met zorg en op maat. Van huis naar huis of direct naar onze opslag.
Wij scoren op ons klanttevredenheidsonderzoek gemiddeld een 8 of hoger.
Reageer via offerteaanvraag of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvende offerte.
Wij zijn u graag van dienst.

Wie is Derksen verhuizingen uit Arnhem?

Van het verleden naar het hier en nu

In 1898 is J.C. Derksen begonnen met zijn verhuisbedrijf. Toenmalig in Herveld.
Al snel werd de vestigingsplaats verruild voor Arnhem alwaar het bedriif zich verder heeft ontwikkeld. Diverse Derksenvaders hebben het bedrijf overgedragen aan de Derksenzonen.

In 1979 heeft de laatste overdracht plaatsgevonden van vader Nico Derksen aan John Carel Derksen.
In de loop der vele jaren, inmiddels 111 jaar, heeft Derksen een transitie doorgemaakt van kleine verhuizer naar multifunctionele dienstverlener. Verhuizen van bedrijven en particulieren, opslag, selfstorage, archiefopslag en -beheer, zomaar een paar kenmerken van de hedendaagse diensten die Derksen Verhuizingen BV u kan bieden.