Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Speed Movings
Arnhem
Terug naar verhuisbedrijven in Arnhem


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Speed Movings
Kea Boumanstraat 74
6833LL Arnhem

tel: 06-18892205

Extra informatie

Onze organisatie uit Arnhem heeft als doelgroep de mensen die een bus willen huren. Voor oudere mensen die niet zomaar even een bank of een koelkast meer kunnen verhuizen bieden wij een uitkomst. Eigenlijk bieden wij voor iedereen die maar voor heel even een busje nodig hebben een uitkomst. Mensen vinden het soms lastig om in een bus te rijden, hebben weinig tijd of simpelweg niet de mankracht om iets te vervoeren wat net niet in de auto past. Daar komt nog bij dat we in dit soort gevallen goedkoper zijn dan het huren van een bus. Waarom zou u niet een bus huren met een chauffeur die helpt met tillen en ervaring heeft met het rijden van zo'n bus.
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.
Wij zouden graag je vertrouwen winnen door je de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Speed moving is een bedrijf die zich richt op kleine verhuizingen en/of transporten. Voor het transporteren van een bank of een koelkast ( alles wat net niet in een personenauto past) is het logisch dat u een busje of een aanhangwagen huurt waarbij u meestal hulp nodig heeft met het laden en lossen. Het is in de meeste gevallen makelijker en goedkoper dit uit te besteden aan Speed movings, dan het huren van een bestelbus of aanhangwagen. Mijn concept maakt dit mogelijk. Nooit meer hoeft u iemand om hulp te vragen bij het vervoeren van bruingoed/witgoed. Speed movings levert:
- mankracht

- vervoer
- verzekering

- gemak
- geen risico’s

- nagenoeg elk tijdstip van de dag
- 7 dagen in de week

- materialen en gereedschappen
Ons concept maakt het mogelijk goedkoper te zijn dan grote verhuisbedrijven of het huren van transportmiddelen zoals busjes of aanhangwagens.

Specialiteit
  • Kleine verhuizingen
  • U hoeft geen bus ergens op te halen en weer terug te brengen
  • U hoeft geen borg te betalen
  • Uw spullen zijn tijdens de transport verzekerd
  • U heeft er een mankracht bij