Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Willem Verhuizer Transporteur
Arnhem
Terug naar verhuisbedrijven in Arnhem


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Willem Verhuizer Transporteur
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Willem Verhuizer Transporteur
Boxmeerhof 26
6844AC Arnhem

tel: 026-3890795

Extra informatie

Bij een volledig verzorgde verhuizing neemt Verhuisbedrijf Willem Verhuizer Transporteur uit Arnhem u alle zorg uit handen. Uw inboedel wordt op uw oude adres vakkundig ingepakt, meubels worden zonodig gedemonteerd en gemonteerd, alles wordt vervoerd naar uw nieuwe woning en de dozen worden daar in de juiste ruimten neergezet. Verzorgde verhuizing U ontvangt de benodigde verhuisdozen en pakt uw inboedel zelf in. Op de dag van de verhuizing wordt de gehele inboedel ingeladen en vervoerd naar uw nieuwe adres alwaar alles in de aangegeven ruimten wordt geplaatst. Verhuizing vrachtwagen/verhuizer
Een aantrekkelijk alternatief is een verhuizing op basis van inhuur van een vrachtwagen met verhuizer. U maakt gebruik van vrienden en familieleden voor het aandragen van de inboedel. Verhuisbedrijf Willem Verhuizer Transporteur laadt uw huisraad vakkundig in- en uit de vrachtwagen, begeleidt de verhuizing en helpt u met het verplaatsen van de grote stukken. Uiteraard leveren wij u de benodigde verhuismiddelen en is uw boedel tijdens het transport verzekerd. Deze voordelige vorm van verhuizen wordt berekend op basis van een uurprijs.
VOORWAARDEN Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen. Uw inboedel is altijd verzekerd. En u bent verzekerd van een vakkundig verhuisteam en van goede verhuisbenodigdheden (verhuisdozen, inpakpapier, noppenfolie). Wij beschikken ook over een verhuislift. Transporteur Willem is inzetbaar voor de meeste vormen van transport. Stukgoederen, (licht) gevaarlijke stoffen, koelmeubels, drukwerk, alles met een maximum gewicht van 10 ton en een volume van 50 m³ kan in één keer worden vervoerd. Heeft u meer te vervoeren? Dan kan er zonder problemen een aanhanger met eenzelfde volume extra worden ingezet. Voor kleinere volumes beschikken wij ook over kleinere wagens, zodat u nooit een te hoog tarief betaald. Prijzen zijn op basis van een uurtarief, een kilometerprijs of op aanvraag. Probeert u ons gerust eens uit!

Specialiteit
  • Verhuizer
  • Volledig verzorgde verhuizing
  • Vrachtwagen/verhuizer
  • Verhuisbenodigdheden
  • Verhuislift
  • Transporteur
  • Stukgoederen
  • Vervoer (Licht) gevaarlijke stoffen
  • Koelmeubels vervoer