Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Gebr vd Berg
Breda
Terug naar verhuisbedrijven in Breda


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Gebr vd Berg
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Gebr vd Berg
Takkebijsters 10
4817BL Breda

tel: 076-5715580

Extra informatie

Sinds 1910 verzorgt Verhuisbedrijf Gebr vd Berg uit Breda nationale en internationale verhuizingen en daarom is uw verhuizing bij ons dus in goede handen. Opdat u voor 100% tevreden bent, wordt bij iedere verhuizing terdege rekening gehouden met de specifieke wensen van de klant.
Iedere verhuizing vraagt om een gedegen voorbereiding. Vóór de verhuizing wordt u bezocht door één van onze verhuisadviseurs die een inventarisatie opmaakt van aard en volume van de inboedel, alsmede uw persoonlijke wensen. De verhuisadviseur begeleidt u vóór, tijdens en ná de verhuizing, evenals onze verhuisploeg, die ervoor zorgt dat uw verhuizing snel, efficiënt en vooral verantwoord verloopt.
Ook voor internationale en intercontinentale verhuizingen bent u bij Verhuisbedrijf Gebr vd Berg uit Breda aan het juiste adres door onze jarenlange ervaring met verhuizingen via wegtransport, zee-en luchtvracht. Onze verhuiscoördinator zal u begeleiden gedurende het verloop van de verhuizing, hetgeen kan variëren van de afspraken betreffende de planning tot en met het verzorgen van de douaneformaliteiten.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Opslag van inboedels
  • Opslag en beheer archieven
  • Kantoor - en projectverhuizingen
  • Verzorging van douaneformaliteiten