Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Move-It
Breda
Terug naar verhuisbedrijven in Breda


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Move-It
Tilburgseweg 64
4817 BE Breda

tel: 076-5716075

Extra informatie

Verhuisbedrijf Move-It uit Breda is een allround verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven en gevestigd met haar bedrijf in Breda.
Verhuisbedrijf Move-It uit Breda is uw betrouwbare partner als het gaat om het verhuizen van uw inboedel en al uw andere kostbare bezittingen in binnen- en buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in diverse disciplines; van normaal tot speciaal vervoer.
Maar ook zeer speciaal vervoer is mogelijk.

Wat te denken van bijvoorbeeld piano- en vleugelvervoer hetgeen uiterst zorgvuldig moet gebeuren en in goede handen is bij de vakmensen van Verhuisbedrijf Move-It. Vanzelfsprekend is tijdens uw verhuizing de gehele inboedel verzekerd.
Verhuisbedrijf Move-It uit Breda begrijpt dat u van te voren precies wilt weten wat uw verhuizing gaat kosten. Daarom maken wij altijd eerst een duidelijke gespecificeerde offerte. Vraag via deze site geheel vrijblijvend een Online-Offerte aan.

Specialiteit

Piano en vleugel transport