Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Van Egeraat
Etten-Leur
Terug naar verhuisbedrijven in Etten-Leur


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Van Egeraat
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

tel: 076-5022255

Extra informatie

Verhuisbedrijf Van Egeraat is een bedrijf uit Etten-Leur met een verregaande historische achtergrond. Na een uitgebreid onderzoek in de gemeentearchieven van Bergen op Zoom is gebleken dat de oorsprong van de verhuisonderneming teruggaat tot december 1783. Begonnen als molenkardrijver te Bergen op Zoom heeft de onderneming Verhuisbedrijf Van Egeraat waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Inmiddels is Verhuisbedrijf Van Egeraat uitgegroeid tot een energiek verhuisbedrijf met een brede dienstverlening
Verhuisbedrijf Van Egeraat maakt deel uit van UTS, het toonaangevend samenwerkingsverband van Nederlandse verhuisbedrijven met in totaal 25 locaties verdeeld over Nederland. Gezamenlijk bieden wij u een Unieke Totaal Service. Alle UTS verhuisbedrijven zijn Erkende Verhuizers. Daarnaast zijn alle UTS verhuisbedrijven ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van VCA.
Het verhuisbedrijf heeft vestigingen in Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur. Veel van onze klanten komen uit deze plaatsen of de directe omgeving, zoals Etten-Leur, Heerle, Ossendrecht, Putte, Bergen op Zoom, Zevenbergen, Roosendaal, Bosschenhoofd, Steenbergen, Tholen en Goes. Maar een internationale verhuizing is voor UTS Van Egeraat natuurlijk ook geen enkel probleem. Buiten de particuliere en zakelijke verhuizingen zijn wij gespecialiseerd in verhuizingen in de zorgsector en onderwijs en beschikkken we over een inboedel- en archiefopslagruimte.

Verhuisbedrijf Verhuisbedrijf Van Egeraat uw partner in verhuizen!