Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Scheuten
Hengelo
Terug naar verhuisbedrijven in Hengelo


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Scheuten
Cornelis Dopperstraat 106
7558 GP Hengelo

tel: 074-2910442

Extra informatie

Verhuisbedrijf Scheuten in Hengelo - actief sinds 1958 - is een in omvang vrij bescheiden, maar uiterst veelzijdig en ervaren verhuisbedrijf.
Routine en ambachtelijk vakmanschap die maken, dat we in Hengelo en omgeving een solide verhuisreputatie genieten.
Wat mag u van Verhuisbedrijf Scheuten uit Hengelo verwachten? Niets meer of minder dan professionaliteit. Zichtbaar aan het attente gedrag van de vaste medewerkers die u over de vloer krijgt, zichtbaar aan het in te zetten materieel.

Maar laat U vooral ook eens aangenaam verrassen door de snelle wijze waarop uw inboedel en door ons te verrichten werkzaamheden worden geïnventariseerd en het (zeer concurrerende) prijskaartje op tafel komt, eventueel opslag- en verzekeringskosten incluis.
U hoeft slechts op onderstaande 'knop' te klikken, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dat is het begin van een vlekkeloze verhuizing, waarop u - los van de emoties van het verlaten van uw oude huis - met plezier terug zult zien.