Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Deudekom
Rotterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Rotterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Deudekom
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Deudekom
Amstelstraat 11
3044CA Rotterdam

tel: 010-4621355

Extra informatie

Verhuisbedrijf Deudekom voor verhuizingen en logistiek facilitair beheer
Verhuisbedrijf Deudekom is uw veelzijdige servicepartner voor al uw verhuis- en verplaatslogistiek en opslag. Deudekom heeft ook alles in huis om uw gebouwen en infrastructuur te managen en te beheren. Voor de specialisten van Deudekom is verhuizen en facilitair beheer mensenwerk dat we zo duurzaam mogelijk willen uitvoeren. Dat is de basis om een project geruisloos, veilig en efficiënt uit te voeren
Verhuisbedrijf Deudekom wil een verhuisbedrijf zijn dat de samenleving het beste helpt bij al hun verhuizingen en interne logistieke operaties. Deudekom ziet het als zijn missie, elke verhuizing of logistieke operatie perfect en zo geruisloos mogelijk met zo min mogelijk verstoring van de dagelijkse gang van zaken te realiseren. Wij willen altijd handelen met inachtneming van en het respect voor zoveel mogelijk facetten van het duurzaam ondernemen.

Specialiteit
  • Projectverhuizingen
  • Archiefverhuizingen
  • Industriële verhuizingen
  • Zorginstellingen
  • Particuliere verhuizingen