Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Izelaar
Rotterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Rotterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Izelaar
Vlasmbloem 101
3068 JG Rotterdam

tel: (010)4551588

Extra informatie

Izelaar is een erkend Rotterdams verhuisbedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1923 en is sindsdien een grote rol gaan spelen in de verhuiswereld.
Onze visie is om de klant te ontzorgen in het voortraject, tijdens het verhuistraject en alles wat er (in)direct bij een verhuizing komt kijken.
Particuliere verhuizingen

Bij een verhuizing komt veel kijken en dit is vaak een aanleiding tot stress. Onze medewerkers zijn vakmensen die snel en professioneel uw verhuzing verzorgen. Ook is het mogelijk dat wij uw inboedel tijdelijk opslaan in onze loods.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij een veilige opslag van uw inboedel? Of wilt u meer informatie over het verhuizen als particulier. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specialiteit
  • Particulier
  • Verhuizen
  • Zakelijk
  • Inboedelopslag
  • Archiefopslag