Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Moerkerken
Rotterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Rotterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Moerkerken
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Moerkerken
Nachtegaalplein 32
3082NK Rotterdam

tel: 010-4290394

Extra informatie

Moerkerken Verhuizingen en Transport. Voor ons staat een persoonlijk contact met de potentiële klant en vaste klanten voorop. Daarom komen wij graag bij u persoonlijk langs om uw verhuizing of een speciaal transport in goede banen te leiden.

Een groep van ervaren verhuizers en chauffeurs staan voor u klaar om uw transport te verzorgen of uw verhuizing zonder kopzorgen te regelen.
Verhuizen is niet iets dat u elke dag doet en wij proberen u dan ook zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen te nemen. Wanneer u wilt verhuizen, kunt u een afspraak met ons maken, waarna wij kosteloos en geheel vrijblijvend bij u langs komen. Na een bezichtiging van de te verhuizen inventaris en het horen van uw wensen informeren wij u vervolgens over de kosten van de verhuizing. Lees hier meer informatie over de offerte.

Ook op de dag van de verhuizing doen wij er alles aan om het overbrengen van uw bezittingen zo vlot en veilig mogelijk te realiseren. Niet alleen brengen wij uw inboedel van uw oude woning naar uw nieuwe woning, maar zorgen wij ook voor de demontage en montage van meubilair als bedden, wand- en linnenkasten. Ook kunnen wij, volgens afspraak, het in en/of uitpakken van verhuisdozen met speciaal pakmateriaal geheel of gedeeltelijk verzorgen.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Nationaal
  • Internationaal
  • Verhuiswagens
  • Verhuisliften
  • Verhuisdozen en verhuisdekens
  • Speciaal gereedschap
  • Schilderij- en speciale kledingkisten
  • Transporten Opslag