Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Van Putten
Schiedam
Terug naar verhuisbedrijven in Schiedam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Van Putten
Singel 100
3112 GS Schiedam

tel: 010 - 4260905

Binnen Nederland

Op jaarbasis verhuizen wij binnen Nederland vele huishoudens naar volle tevredenheid. Verhuizen is al jarenlang ons vak en daarom pakken wij elke verhuizing met de grootst mogelijke zorg aan. Voordat u gaat verhuizen komt een van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om het volume van uw inboedel vast te stellen, de laadsituatie te inspecteren en kunt u uw wensen kenbaar maken.

Naar het Buitenland?

U krijgt een baan aangeboden in het buitenland, of u gaat gewoon genieten in een zonnige streek van een onbezorgde oude dag? Dan komt er vaak meer bij kijken dan alleen inpakken en wegwezen!
Maar ook dan bent u bij ons op het juiste adres. De verhuizers van Van Putten Verhuizingen zijn als geen ander thuis op het regelen van het bijkomende papierwerk. Denkt u maar eens aan bijv. inklaringsformulieren etc .