Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Wim van Dijke & Zn
Schiedam
Terug naar verhuisbedrijven in Schiedam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Wim van Dijke & Zn
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Wim van Dijke & Zn
Jan Steenstraat 35
3117TB Schiedam

tel: 010-4267169

Extra informatie

Verhuisbedrijf Wim van Dijke & Zn uit Schiedam is een traditioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door de vierde generatie. Vandaar dat wij kunnen spreken van "Generaties lang écht verhuizen". Verhuizen blijft mensenwerk, vandaar dat onze verhuizers goed zijn opgeleid en een ruime werkervaring hebben. Zij weten om te gaan met uw kostbare en soms dierbare spullen. Een erfstuk is immers nooit meer te vervangen. Niet alleen voor het verhuizen, maar ook voor inboedelopslag, overzeeverpakkingen, meubeltransport en pianotransport kunt u bij ons terecht! Het kan ook voorkomen dat uw huisraad opgeslagen moet worden. Wij beschikken over een beveiligde en verwarmde opslagloods. De huisraad wordt in speciale houten opslagkisten geladen, waarna deze worden afgesloten. Of de huisraad nu één week of een paar jaar opgeslagen moet worden, bij ons is het allemaal mogelijk. Voor de doe-het-zelf verhuizer is het mogelijk om de spullen zelf te brengen en in de kisten te laden. Wij kunnen u handige tips geven en stellen pakdekens ter beschikking. Ook verzorgen wij kantoor- en bedrijfsverhuizingen. Hierbij zijn meestal kluizen en andere zware stukken te verhuizen. Dat is voor ons geen probleem. Moet het archief ingepakt worden? Geen probleem! Wij pakken het volledige archief in speciale dozen en merken deze, zodat ze weer snel te vinden zijn op de nieuwe lokatie. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat computers en andere apparatuur wordt losgekoppeld en op de nieuwe lokatie weer wordt aangesloten. Wij verhuizen naar vrijwel alle bestemmingen in Europa met de meest moderne verhuisauto's. Bij internationale verhuizingen speelt de afstand een belangrijke rol. Hoe verder weg er verhuist gaat worden, des te hoger zullen de kosten zijn. Indien mogelijk kunnen wij deze verhuizing combineren met een andere verhuizing, zodat de kosten worden gedrukt.

Specialiteit
  • Transport
  • Logistiek
  • Verhuizer
  • Binnenland
  • Buitenland