Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Van Rijn
Vlaardingen
Terug naar verhuisbedrijven in Vlaardingen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Van Rijn
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Van Rijn
George Stephensonweg 25
3133 KJ Vlaardingen

tel: (0)10 5933333

Extra informatie

Verhuisbedrijf Van Rijn is een jong dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in vele vormen van horizontaal-, verticaal- en intern (exceptioneel) transport.
Horizontaal, verticaal en intern
U heeft een machine die u naar een andere ruimte wilt verplaatsen? Of een tank die naar de andere kant van het land of de wereld vervoerd moet worden? Dan komt u al snel bij ons terecht. We zijn gespecialiseerd in alle vormen van horizontaal, verticaal en intern (exceptioneel) transport met eigen materieel voor alle werkzaamheden.

Alles veilig
Onze medewerkers zijn allemaal VCA gecertificeerd en zijn in bezit van hijsbewijs en rijbewijs CE. Ze hebben hoogwerker- en heftruckcertificaten die ook geldig zijn in de petrochemie. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend voldoet ons materieel ook aan alle veiligheidseisen.