Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Jan Hofman
Vroomshoop
Terug naar verhuisbedrijven in Vroomshoop


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Jan Hofman
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Jan Hofman
Schutsluis 6
7681 KG Vroomshoop

tel: 0546-642734

Extra informatie

Onze gediplomeerde verhuizers uit Vroomshoop staan garant voor een efficiënt en soepel lopende verhuizing. Bovendien maakt ons bedrijf deel uit van de "Erkende Verhuizers", een predikaat dat de klant extra zekerheid verschaft over de geboden kwaliteit. Daarnaast is ons bedrijf gecertificeerd volgens de ISO-9001 norm.
Verhuisbedrijf Jan Hofman uit Vroomshoop maakt waar wat we beloven, zijn duidelijk in onze afspraken en komen deze ook heel correct na. Voor ieder budget hebben wij een passend service pakket, variërend van een volledig verzorgde verhuizing tot enkel containertransport middels onze zogenaamde Doe-Het-Zelf container. Bovendien bied Verhuisbedrijf Jan Hofman uit Vroomshoop de mogelijkheid tot tijdelijke meubelopslag en kunnen wij uw inboedel ook overzee verschepen.
De meest complete service die wij bieden is de volledig verzorgde verhuizing. Hierbij pakken wij al uw spullen in, demonteren kasten en bedden, laden alles in één van onze luchtgeveerde verhuiswagens en zetten uw meubilair op de juiste plaats in uw nieuwe woning. Daar monteren wij uiteraard weer vakkundig de grotere meubelstukken.

Verhuisbedrijf Jan Hofman te Vroomshoop beschikt over schone garderobeboxen voor uw hangkleding, om deze kreukvrij te vervoeren. Uw matrassen en beddegoed verpakken wij in plastic hoezen. Tenslotte dekken wij bij slecht weer uw vloerbedekking af met inlooptapijt, zodat u geen vieze voetstappen in huis zult aantreffen. Een uiterst ontspannen en zorgeloze verhuizing is het resultaat!
Een verhuizing is meer dan met zorg inpakken, transporteren en uitpakken. Verhuizen is ook een emotionelee aangelegenheid. Vooral voor de kinderen in een huisgezin, die hun vertrouwde woonomgeving en hun vriendjes en vriendinnetjes moeten achterlaten en angstig uitkijken naar de eerste dag op een nieuwe school. De kinderen zijn voor Verhuisbedrijf Jan Hofman bijna even belangrijk als de service aan de klant en de zorg voor de inventaris. Dat betekent dat de kinderen nadrukkelijk bij de verhuizing worden betrokken en met de ouders wordt gepraat hoe het verhuisproces zo goed mogelijk door de kinderen kan worden beleefd. Dus niet alleen meerijden op de vrachtwagen en samen inpakken, maar ook voorbereiden op een verhuizing en nadrukkelijk afscheid nemen van het lege huis.