Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Henneken
Zoetermeer
Terug naar verhuisbedrijven in Zoetermeer


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Henneken
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Henneken
Goudstraat 51
2718RD Zoetermeer

tel: 079-3611368

Extra informatie

Verhuizen is geen eenvoudige klus. Het vraagt veel voorbereiding en een goede planning. Begrijpelijk dat u daar tegenop ziet. Want verhuizen doet u niet elke dag. Wij doen dat juist wel. Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer heeft van verhuizen een vak gemaakt dat tot in het kleinste detail wordt beheerst.
Verhuizen staat op nummer 5 in de stress top-10. Het is daarom belangrijk dat u een verhuizer kiest met inlevingsvermogen en correcte medewerkers. De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer maken het verschil. Wij zetten uitsluitend nette, beleefde medewerkers in, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Verhuizen is immers bij uitstek mensenwerk.
Naast het overbrengen van uw inboedel kunt u Henneken uit Zoetermeer inschakelen voor het in- en uitpakken van de verhuisdozen, het (de)monteren van uw meubels en handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.

Voor onze klanten die maximaal ontzorgd willen worden omdat ze bijvoorbeeld geen tijd hebben om de hele verhuizing te regelen heeft Henneken de verhuisconsulente. Zij kan u assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden rond de verhuizing, zoals adreswijzigingen, offertes opvragen voor stoffering, schoonmaak van de oude en nieuwe woning e.d.

Specialiteit
  • Verhuisbedrijf
  • Binnenland Buitenland
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Inboedelopslag
  • Verhuiswinkel
  • Verkoopstylist MVO