Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Perry Vonk
Zoetermeer
Terug naar verhuisbedrijven in Zoetermeer


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Perry Vonk
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Perry Vonk
Philipsstraat 38
2722NA Zoetermeer

tel: 079-3460158

Extra informatie

Verhuisbedrijf Perry Vonk
Perry Vonk is een professioneel verhuisbedrijf met een vaste ploeg ervaren, betrouwbare en enthousiaste medewerkers. Zij zien het als hun belangrijkste taak u een plezierige verhuizing te bezorgen.
Dat betekent dat we de handen uit de mouwen steken en u helpen de verhuizing te structureren. Door een goede inventarisatie en planning. Door de vrachtwagen efficiënt en in de juiste volgorde te laden. Door dozen op de meest handige wijze te coderen. Maar ook door meubelonderdelen zo in het nieuwe huis neer te zetten, dat kasten of bedden gemakkelijk weer ter plekke gemonteerd kunnen worden. Daardoor verloopt de verhuizing soepel en snel. En kunt u straks alles gemakkelijk weer vinden.

Uw waterbed wordt
professioneel verplaatst
Onze medewerkers hebben veel ervaring hoe spullen het beste te hanteren en te manoeuvreren zijn. Ze weten hoe een wasmachine het beste een trap opgedragen kan worden zonder risico op rugblessures. Hoe een bank of tafel de bocht van een gang of trap het beste kan nemen, zonder de muren of het meubelstuk te beschadigen.

En bijvoorbeeld ook hoe een waterbed zorgvuldig moet worden afgebroken en weer opgebouwd, zodat de stabilisatievulling in het matras keurig op zijn plaats blijft.
Onze verhuizers zijn eveneens attent op de kleine zaken. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaren dat er vaak iets per ongeluk in een kastje blijft liggen, dus controleren we deze altijd even voor u. We letten op losse onderdelen (plankhouders, etc.), zodat ze niet kwijtraken.

Uw verhuizing naar tevredenheid afgerond
Onze vriendelijke verhuizers helpen u ook als er onverwachts een probleem optreedt. Bijvoorbeeld een gesprongen waterleiding in uw nieuwe huis, een verbouwing die nog niet afgerond blijkt te zijn, een kast die toch niet door het trapgat past. We zien in problemen een uitdaging, denken met u mee en zijn er echt om u te helpen de verhuizing naar uw tevredenheid af te ronden.
We bezorgen u graag een plezierige verhuizing!

Vriendelijke schouders
Zelfs al bent u goed voorbereid, zelfs al regelt Perry Vonk uw complete verhuizing, in de praktijk blijkt verhuizen voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis te zijn. Kinderen zijn opgewonden en onrustig, ouders of echtelieden gespannen en prikkelbaar.

En uitgerekend dán herinnert u zich ineens allerlei kleine en grote gebeurtenissen die in het oude huis plaatsvonden. Als de dag van vertrek daar is, komen bij vrijwel iedereen emoties naar boven.
Ook daar mag u de sterke schouders van onze medewerkers even voor gebruiken. De vriendelijke verhuizers van Perry Vonk hebben er alle begrip en geduld voor. En zeker dan zult u merken dat het prettig is om begeleid te worden door een ervaren iemand die het overzicht houdt en ten allen tijde rustig blijft.

We helpen u graag aan een plezierige verhuizing!