Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
ADZ industriële verhuizingen
Aarle rixtel
Terug naar verhuisbedrijven in Aarle rixtel


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VADZ industriële verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
ADZ industriële verhuizingen
Het Laar 6a
5735 RC Aarle rixtel

tel: 0492 468106

Extra informatie

Als industriële verhuizer is ADZ gespecialiseerd in het verplaatsen van omvangrijke objecten.
ADZ onderscheidt zich hierbij vanwege haar :
•probleem oplossend vermogen
•zorgvuldigheid en netheid van werken
•inlevingsvermogen in de klant
•scherpe calculatie

omvangrijke objecten
Als we het hebben over omvangrijke objecten dan kunt u bijvoorbeeld denken aan deze cilinder. De cilinder bedient het openen en sluiten van de zogenaamde splijtbak van een schip. De cilinder heeft een doorsnede van 680 mm, een slaglengte van 3900mm en een gewicht van zo’n 28000 kg.
De cilinder is gereviseerd bij Eaton in Eindhoven, gespecialiseerd in het bouwen van uitzonderlijke hydraulische cilinders. Vanwege het gewicht en de omvang van de cilinder is specialistische kennis nodig om deze te verplaatsen. ADZ beschikt over de kennis en het materiaal, en heeft dan ook deze klus geklaard.

Probleemoplossend vermogen
Een prima staaltje probleem oplossend vermogen dat ADZ onlangs heeft laten zien is het plaatsen van een trailer in het beursgebouw te 'Nuernburg'.
De moeilijkheid werd gevormd door het feit dat juist vóór het inhuizen van de trailer een achtbaan werd geplaatst, welke de doorgang ernstig belemmerde. Op de foto's kunt u zien hoe inventief ADZ te werk is gegaan om dit klusje toch te klaren.

Zorgvuldigheid en netheid van werken
Zorgvuldigheid en netheid staan bij ADZ hoog in het vaandel. Ten allen tijde geven we ons rekenschap van uw omgeving, houden rekening met eventuele overlast die kan ontstaan en spelen in op mogelijke risico's. Onze netheid van werken uit zich o.a. in het feit dat we als een goed huisvader zorgdragen voor uw interieur.

Inlevingsvermogen in de klant
Door onze jarenlange ervaring zijn wij van ADZ in staat om ons in u als klant te verplaatsen. Hiermee slagen we erin uw verwachtingen helder te hebben voordat we met de uitvoering van de opdracht starten.

Scherpe calculatie
Reeds in het offertestadium besteden we de nodige tijd aan de mogelijke oplossingen die er zijn voor uw uitdaging. Door goed na te denken over de inzet van middelen, en de wijze waarop de opdracht kan worden uitgevoerd zijn we in staat een uiterst scherpe prijs te offreren